1.12.2008 eli ENSIMMÄINEN LUUKKU

Lumikide laittoi ensimmäisen päivän pakettiin myös kirjeen ja sanoi että paperi pitää säästä tulevaan... ja mitä ihanaa sieltä paljastuikaan!
2108522.jpg
Ihana vanhanaikainen oikea joulukalenteri! Kimalteet ja kaikki ja enkeleitä täynnä! En meinannut raaskia sitä ottaa muovista ulos lainkaan, mutta sitten lapsuusajan uteliaisuus muistutti olemassaolostaan ja oli ihan pakko avata ensimmäinen luukku!
2108527.jpg

Lumikide, jos lähettämässäsi paketissa olisi ollut vain yksi paketti sisällä ja sen sisällä olisi ollut tämä joulukalenteri, olisin sinulle ikuisesti kiitollinen! Ja nyt tiedän että paketissa on vielä 23 pakettia jäljellä... luulenpa että tästä tulee paras joulukalenteri ikinä! (Siis vaikka mitä olet paketteihin piilottanut ja vaikka kuinka niitä hypelöin ja yritän arvuutella ja haistelen ja ravistelen ja hymysuin istun ja muistelen lapsuuteni joulukalentereita, tätä ensimmäistä ei voita mikään!)

Nyt sitten nukkumaan, huomenna on varmaankin työpäivä jos tuo käsi antaa periksi.... herätys ainakin on aikaisin aamulla.

2

2144958.jpg
Amarettosuklaata nam nam

3

2144959.jpg
Tonttu terhakas joka muutti jo konttorille ilahduttamaan minua ja muitakin!

4

2144962.jpg

Iki-ihana pinkki kynä joka kirjoittaa kuin unelma - joulukortit, täältä tullaan!

5

2144964.jpg

niinirusetteja minun lempiväreissäni

6

2144965.jpg

Itsenäisyyspäivä - tai ittepäisyyspäivä niinkuin meillä sanottiin, ilman suomalaista sisua ja ittepäisyyttä tuskin tässä hengiteltäisiin vapaan taivaan alla. Ihana pannunalunen!

7

2144966.jpg

tähti odottamassa pääsyään lampun ulkopuolelle, nyt roikkumassa meidän tämän vuoden joulukuusessa... :-D

8

2144967.jpg

Askartelemaan nyt lapsuusajan joululintuja! Vaaleanpunainen silkkipaperi luukuista 1 ja 7 tulee nyt käyttöön!

9

2144968.jpg

Nostalgiaa!!!!! Ihanaa joulusuklaata ja ihana lila lautanen alla!!!!! Ja joulutikut!!!
Nyt alkaa tuntumaan siltä kuin Lumikide olisi ollut tonttujen asialla kurkistelemassa ikkunoista sisälle....

2144970.jpg

10

2144971.jpg

Herää kysymys onkohan tuo Lumikide tekemisissä minun Suomen ystävieni kanssa vai kuka hänen korvaansa kuiskuttelee...Joulutontut varmaankin!!!

11

2144973.jpg

Joulutontut pääsivät kiipeilemään kynttilälampussa....

12

2144974.jpg

nam nam nam nam...... tää on superhyvää!!! Suurkiitos Lumikide, tämä sopii sahramipullalle yhtä hyvin kuin piparkakuille! Ettäs keksitkin!!!

13

2144977.jpg

Ja minun lempikynttilöitäni joita ei saa täältä!!!!! Tämä tulee vain paremmaksi ja paremmaksi tämä joulunodotus!
 Mustikan tuoksua haistellen... No onkos tullut kesä nyt joulun keskelle....???

14

Jos laatikot on avattu oikeassa järjestyksessä (muutama numero oli päässyt putoamaan joten laitoin ne luulemaani järjestykseen) niin tänään olen varma telepatian voimasta.

2144984.jpg

Sanoitta paras! Suurkiitos Lumikide! Olet tehnyt joulunodotuksestani nostalgisen ja mieltälämmittävän! Et arvaakaan kuinka arvostan kaikkea suomalaista, enkä vain sen takia että niitä ei meinaa löytää täältä, vaan ihan siksi että joka kerran kun annan armaalleni palan menneisyyttäni suklaan,  salmiakin, maksalaatikon, sisu-karkin, saunan ja vihdan avulla niin hän tulee rakkaammaksi kun hänkin sitä arvostaa! En osaa sanoin selittää, mutta tämä merkitsee minulle todella paljon!


15

2152935.jpg

tätä ehdin vain ihastella ennen kuin armaani sen pisti omaan taskuunsa, eli tuplakiitokset!!!

16

2152938.jpg

ihana helmimetallikoriste kynttilän ympärille joka sopii kuin piste iin päälle siihen lilaan pikkulautaseen... ja yllätys yllätys myös kummityttöni tekemään helmimetallipuuhun!!!!! Siitä kuva myöhemmin, kun tällä hetkellä se on korutelineenä ;-) taitaa meillä olla sama tonttu sananviejänä, Lumikiteellä ja minulla!

17

2152943.jpg

Son syt sit ihan varmaa että meitin ajatuksia luetaan! Mä olen halunnut uutta virkattua patalappua keittiöön ja aloittanut useamman, mutta kun mä virkkaan liian löysää niin niissä palaisi sormet! Ja sitten saan juuri mitä toivon, sinivalkoisen tuplavirkatun patalapun joka tulee olemaan käytössä 365 päivää vuodessa. Ja kun minä arvostan itsetehtyä niin hirveän paljon! Harmittaa vaan kun olen niin huono antamaan pois mitään itsetehtyä - ei silti, viimeisen 3 vuoden aikana ei ole paljon muuta ehtinyt itse tekemään kuin uusia verhoja ;-)

18

2159775.jpg

Jouluveitsi!!! Mistäs lumikide tiesit että minä käytän aina vain puisia voiveitsiä ja olin jo suunnitellut uuden ostoa Suomenmatkalla??? Onko sinulla ollut pikkulintu apuna...?

19

2159781.jpg

Hih hih, tästä jäi vain kuoret jäljelle!!!! Ja minä itsekäs pistin joka palan omaan poskeeni!! Karl Fazer on numero yksi (sanoo hän joka asuu Belgian viereisessä maassa....)

20

2159783.jpg

Ja nyt jokainen joka tietää kuka ja mikä minä olen tyttönimeltäni varmaan hykertelee... minä olen vain sellainen pikkuinen!!! Saunanhyllylle odottamaan kesää pääsee tämä, paitsi silloin tällöin saunan sisälle lämpimään levittämään tuoksuaan. Kiitos kiitos Lumikide!!!

Me olemme Suomessa 21-29 välisen ajan ja lentokoneeseen ei mielestäni saanut viedä joten näin ollen minulla on sitten tekosyy avata paketit 21, 22 ja 23 ennen matkaa. Joululahjaa ei tietenkään avata ennen jouluaattoa, joten sen avaan vasta kun tulen kotiin!

Ja kun huomenna ei ehdi koneelle niin tähän sitten nopsaan :

21

2159794.jpg

Hei, tämähän todellakin käy päivä päivältä paremmaksi vaikka jokainen päivä on ollutkin paras! Minulla on jumalaton varasto servettejä (decoupage!) mutta olin ajatellut ja ajattelen edelleenkin laittavani uudenvuoden illallisen violettiin sävyyn ja jo mietiskelin että menenkö Tiimariin vai Anttilaan tutkiskelemaan... Kiitos!!!

22

2159803.jpg

Hei, nyt on kyllä tonttuja ja enkeleitä ja pikkulintuja lentelemässä siellä Suomessa erään tietyn kaupungin yllä erään tietyn osoitteen luona... tätä kuunnellaan jo tänä iltana, Eric ja isänsä ovat yhtä innokkaita kuuntelemaan klassikkoja kuin minäkin. Se auttaa aina pääsemään tunnelmaan ja vie stressin pois!!! Kiitos taas! Pakettien avaaminen etukäteen onkin tosi kivaa puuhaa, ja kun näin kivoja yllätyksiä on niin en pode edes huonoa omaatuntoa!!!

23

2159810.jpg

Onko tämä kinkkutikku??? Jos on, niin oikeaan osoitteeseen tuli! Ja oottakaapas vaan ensi vuotta kun olemme päättäneet viettää joulun kotona ja tehdä koko joulukuusta joulun!!! Silloin saan käyttää kaikkia näitä ihania lahjoja joita sain Suomesta tämän vuoden joulukalenterista. Kiitos Lumikide joulunodotukseni tekemisestä aarteenetsinnäksi, jokainen paketti oli aarre ja suuresti arvostettu. Jouluaaton paketti jää odottamaan päivitystä sitten paluuseemme asti ja voin vain kuvitella mitä siellä voisi olla.... yksi asia on varma, se on täynnä joulumieltä ja antamisen iloa, ja minulle saamisen iloa!!!! Kiitos AnniTannille tämän pienten ilojen joulukalenterin järjestämisestä, se on ollut minulle täynnä isoa iloa!