Kauppakirjat on allekirjoitettu. Nykyinen omistaja antoi asbestinpoistajien, katonasentajien, tupajumitorjujien ym. käydä katsomassa talon ulkopuolelta ja sen varaston sisäpuolelta. Mutta ei päästänyt taksatööriä sisälle... kuulemma kipeä ja poikakin kuumeessa. Häneltä tulee meiliä että hän on pahoillaan kun hän vaikeuttaa kaikkea mutta kun nyt on tajunnut myyvänsä taloa, mistä ei haluaisi luopua mutta kun on pakko. Perhanaako se sitä meille voivottelee... Eikä sen ex saa mennä talolle, eli kukaan ei oikeastaan pääse asioita hoitamaan eteenpäin. Kunhan taksatööri on käynyt talon tarkistamassa meidän remppalistan kanssa niin hän laittaa tiedot eteenpäin lainanantajalle ja seuraavana päivänä on lainan allekirjoitus.... 

Kauppakirjat on myös notaari jo rekisteröinyt kadasteriarkistoon, jotta kukaan ei pääse selkämme takana sitä uudelleen myymään. Emme näes luota myyvään pariskuntaan.

Eric juuri soitti taksatöörille, perjantaina uusi yritys. Ensi viikolla tiedetään sitten tuleeko meistä talonomistajia vai ei... Taksatöörikin totesi että onpas vaikea emäntä se myyjä....

Kävin näyttämässä jalkaani omalääkärille. Tai hänen assistentilleen. Nyt suolakylpyjä jalalle 3 kertaa päivässä ja antibioottivoiteet tulehdusalueelle. Harmittaa, 5 cm läikkä kutisee ja polttaa eikä kestä mitään sen päällä. Aamutossut ovat historiaa kunnes se on parantunut. Ensi viikolla sitten keskustelemaan reumahoidoista. Polven nivelrikko kuten myös nivelrikot kummassakin jalkaterässä ja ranteissa häiritsevät elämää joten selän välilevy rasittuu vielä enemmän vääristä asennoista... kuvailisin polveani kahdeksi hammasrattaaksi, niiden rutinalta se kuulostaakin. Öljyt puuttuu ja välillä jymähtää rattaat kiinni... Kovalla rutinalla eteenpäin. Jalan sivu taas on kuin teräslankoja kimppu joka hankaa toisia teräslankoja vastaan ja ärsyttää kaiken ympärillään. Piikitystä.... Se siitä. En taida kuiteskaan olla hypokondrikko, hihi!

Jospa sitä lähtis taas ihmisten ilmoille. Kissat tarvitsevat ruokaa. Kävin itse autolla lääkärissä, ei sovi autoilu mun polvelleni eli nyt mies kuskiksi. 

Linkkilistan olen uusinut, olipas paljon niitä jotka hävisivät kuvioista Vuodatuksen serveri-ongelmien takia. Silloin se väheni minullakin. Kiitos talo-projektin olen tänne taas eksynyt, tänne ei Hollannin suku löydä. Eli talo pysyy salaisuutena tupareihin asti !