Sateinen iltapäivä, televisiossa joku vanhanmallinen leffa missä Rene Zellweger ja George Clooney, ostokset tehty koko viikolle, Eric töissä ja mulla maha täynnä Lidlin pinaattipizzaa, nam nam nam! Ja ostoksia listaamatta sanon vaan että kamalan paljon papuja on purkeissa...

Meillä on tarkoituksena jälleen kerran siivota ullakkoa kesäloman aikana, luulen kyllä että taitaa olla parempi siivota sitä vähän joka päivä ja lähteä sitten kunnon lomalle missä toiset meitä passaa.... vaikkapa Turkkiin???? Tuskinpa se mun pahasisuinen exäni siellä mua vastaan tulee, taitaa olla kiireinen hakatessaan nykyistään... kuinkas tuo nyt noin tulikin mieleen. Pöh!

Merjalta Ruotsista tuli postia, ihan Merjamainen kirje, aina niitä saa lukea naurunkyyneleet silmissään, ja ihana ruotsalainen kissalehti! Siinä on juttua Amsterdamissa olevasta kissalaivasta ja kun sanoin Ericille että mennään sinne joku päivä, niin ERic antoi mulle porttikiellon!!! Sanoi että meillä on jo 3 kissaa.... Oikeessa on, mutta on ne katit vaan niin lutunoita!

Ja toi se posti muutakin kivaa, Tualta ystäväkortti Paraisten matkalta, piristi päivää kummasti! Toivon onnellista matkaa mihin sitten päädyttekin tänä kesänä!