1605389.jpgOltiin torstaina ostoksilla, ja tietysti lemmikkieläinkaupassa ruokaostoksilla kanssa, Juuso syö vain Royal Caninin erikoisruokaa, 60 Euroo säkki... ja noille punaturkeille kelpaa tätä nykyä vain Felix ja ryöstävät sitten Juuson murkinoita. No joka tapauksessa tultiin sitten siihen "huonekalu"-osastolle ja päätettiin ostaa sellainen pieni raapimistolppa - 5 minuutin kuluttua oltiin päätetty ostaa sellainen missä on alhaalla laatikko mihin voi mennä piiloon, sen päällä tolppa ja tolpan päällä levy millä istua. Ja perhana sentään, 5 minuuttia myöhemmin lähdettiin kaupasta mukanamme se pikku tolppa ja tällainen:

1605379.jpg

Perjantai-iltana sitten kasattiin se, meillä on tummansininen. Ja se vaaleansininen pikkutolppa mahtuu sopivasti tunne alas 3 tolpan väliin. Ja siinä me sitten hymyissä suin että vihdoinkin kissoilla on oma paikkansa ja me saamme sohvamme takaisin!

Juu... tässä kuvia kissoista tolpassaan - kun niitä lahjotaan erikoisruoalla, ja vain kuvauksen ajan, Juuso taisi nukkua toinen silmä avoinna 15 minuuttia toiseksi ylimmällä tasolla, samoin Bossie, Pumpuli taisteli angstiansa vastaan ylimmällä jonkin aikaa, haistelevat mutta eivät vapaaehtoisesti yritä ylös... eli tuli siitä huoneentäytettä jos ei muuta. Toisaalta, ovathan nuo katit meidät yllättäneet ennenkin temppuiluillaan, kenties jatkossa he leikkivät ja nukkuvat täällä kun me olemme töissä ja kun tulemme kotiin niin sohva on taas vallattu.

1605380.jpg

Juuso eestä, Juuso takaa ja siellä alhaalla näkyy se pikkutorni

1605381.jpg

Bossie lahjonnan avulla tornissa

1605382.jpg1605383.jpg

Maitonapit kelpasivat

1605384.jpg

Juuso kurkistaa että joko nyt sais jo tulla pois1605385.jpg

Bossie yläkerrassaan

1605386.jpg

Pumpuli lahjottuna laatikossa ja kova oli kehräys, pelkäsi niin pirusti

1605388.jpg

Tämä kuuluu kuvasarjan historiallisiin kohtauksiin, vaikkakin Juusoa sai taas lahjoa

1605389.jpg

Bossie pisti nukkumaan...

Uunissa on uusi kakku tulossa, Eric soitti töistä ja sanoi että kakkua on kehuttu ihan hirveästi ja hän joutui piilottamaan kaksi palaa iltavuorolle! No, huomenna voi sitten viedä mennessään rippeet tuosta tämän päiväisestä kakusta joka on ihan normaalireseptillä tehty suklaakakku, siis ei voita taikinassa...