Kiireestä ei jaksa enää edes valittaa, totean vaan että jos 8 tunnissa tekee 16 tunnin työt niin ei riitä aikaa edes ajatteluun. Viikko takana, kivaakin oli, työnjohtajaillallinen argentiinalaisessa pihvipaikassa, wau mitkä ruoat, liikaa kaljaa kun vielä erehdyin Ericin kanssa kreikkalaiseen ravintolaan illallisen jälkeen ja perjantaina vielä sitten tyttöjen kanssa kaljoille työpäivän jälkeen. Nukuin sohvalla viime yön kun Ericillä oli aikainen vuoro ja tänään käytiin ostamassa multaa kun Bakkerin kukkapaketti oli tullut torstaina. Oltiin siis torstaista perjantai-iltaan Amsterdamissa. Ja tänään istutin 40 taimea ja 100 mukulaa tai sipulia ja nyt sitten vaan ootellaan kesää. olivat luvanneet 15 astetta tälle viikonlopulle, niistä vain 10 tuli perille! Huomenna onkin sitten pyykkipäivä, toivottavasti lämpenee niin saan lakanat ulos. Saunottiinkin ja sain puhelun Ruotsista, tunnin kälkätys! Soitin siskolle ja onnittelin ensimmäisen työviikon johdosta ja tulin itsekin niin hyvälle päälle että. Sen verran on muuten lämmintä että kissat viihtyvät ulkona, vaikkakin niitä harmittaa se meidän Amsterdamin reissu niin että tappelevat tosissaan siitä kuka saa eniten huomiota.
Alla sitten kuvia Bossien pesuhommista... 1480649.jpg
Bossiella on joku kumman pesuvimma ollut viimepäivinä ,tutkin kyllä etei ole kirppuja.
1480651.jpg
1480652.jpg1480653.jpg1480655.jpg
Ja sitten nukutti, tunnin pesu takana
1480657.jpg1480658.jpg
Viime viikonloppuna pojat päättivät että voi sitä joskus nukkua vierekkäinkin.... kunnes kamera tuli kuvaan, heh heh. Mutta kyllä on tuolissa vähän tilaa.1480659.jpg
Ja sitten vielä Pumpuli näkee unia, toi ylhäällä oleva tassu veti sellaista jazzia että!
Hyvää viikonloppua kaikille!
1480660.jpg
Tartti vielä kuva laittaa siitä kun armaani tuli kotiin Saksasta viikon treeneistä! Sitten mentiin kylään yöksi ja Eric parka nukahti jo istualleen sohvalle, mutta mitäs siitä, olihan tuo ainakin minun vierelläni!