Kummitätinä olo ihan oikeesti on aikas helppoa kun ne kummilapset on niin isoja että ne ei enää haluu mitään :-D muuta kuin aikaa ja vähän seuranpitoa. Töissä vaan on sellainen rumba menossa että kotiin tultua kestää useamman tunnin ennen kuin on taas tämän maan kamaralla ja pääsee eroon kiukunpuuskistaan.

Junamatkatkin pidentyivät kun Schipholin tunnelissa paloi jokin sähkökeskus - revi siitä sitten huumoria että joka aamu joko olet 3 minuuttia myöhässä tai puoli tuntia liian aikaisessa... en ala heräämään aamukuudelta sen 3 minuutin takia.

Ja ilmeisesti meidän bussilinja on saanut jonkinmoisia lahjuksia taksifirmoilta kun vain ja ainoastaan meidän linjan bussit lähtevät asemalta minuutti ennen tai samaan aikaan kuin juna tulee asemalle. Revitään siis huumoria siitäkin että myöhästyn bussista 3 minuuttia ja sitten joko kävelen kotiin puoli tuntia tai tulen kympin maksavalla taksilla... nyt on jalat hellänä eli tiedätte mitä tein - ja meillä ei sitten ole mitään jalkakäytäviä tien vieressä vaan saa kävellä asuntoalueiden parkkipaikkojen läpi, pyöräteitä, siltoja ylitellen... ei tykkää ei tykkää ei tykkää!

Nyt telkkarin ääreen, pidin neitille saarnaa koko perkeleen päivän sängyssä löhöämisestä, nousi vasta puoli yhdeltä vaikka oltiin sovittu että viimeistään yhdeksältä ylös!