Kello kuudelta meidän aikaa tultiin siihen tulokseen että vaikka Eric onkin vielä yövuorossa, niin viikonloppu ei ole viikonloppu ilman saunaa! Joten sauna on lämpiämässä, näin kylmällä siihen menee jopa pari tuntia - jos ei halua istua jalat ylälauteella... ruoka on lämpiämässä kanssa, ehtii ruoka jopa sulamaan ennen saunaan menoa. Saunaan ei parane mennä täydellä mahalla, silloin on saunomisesta nautinto kaukana.

Valentiinin ruusut kukkivat vieläkin puolinupulla ja tulppaanit alkavat hieman avautua.

Eric toi töistä mukanansa viimeisen Bondin: The Quantum of Solace.

Hyvä actionfilmi - kurja Bond filmi! Ei siinä ole enää mitään klassisesta Bondista jäljellä, poissa on flirtti ja "vakoilu", tilalla pelkkää actionia ja väkivaltaa ja tietysti mahtavat tehosteet! MEni siinä sitten viimeinen pussilline sipsejä ja kahvia kakun kera, taisin jopa nukahtaa filmin aikana! Sitä ei ole sitten tapahtunutkaa Kellopeli Appelsiinin jälkeen!!! (Juu paitsi telkkaria katsellessa keskellä yötä!)

Hyvää sunnuntai-iltaa! (Minun pitäisi kerätä tavaraa kasaa kirppareita varten, sen sijaan kasaan sitä tiskipöydälle - puhtaana ja pölyttömänä kaikelle löytyy aina käyttöä!!!)