Huomasin juuri kuinka harmittavan harvoin päivitän tätä blogiani - yksi syy siihen on tämän hitaus Firefoxin kautta! Ja toinen oli entinen näppäimistö joka Ericin siivouksen jälkeen päätti siirtää alarivin kirjaimet eläkkeelle!
Nyt on kuitenkin näppäimistö uusi, kiitos Pian! ja kun on sunnuntai niin ei pitäisi olla mihinkään turhia kiireitä eli antaa mennä etanan vauhtia Firefoxilla..Eli tänä iltana, East Enders ja vähän kotihommia (aamu meni Baantjer dekkareita katsoen, heräsin jo kl 7 aamulla kun olkapäätä ja käsivartta särki niin julmetusti, tai oikeastaan en minä mitään katsellut, tunnusmusiikki kun alkoi kaikua niin minä aloin kuorsata ja kun sitten näyttivät miten rikos oli tapahtunut, niin heräsin - ja tämä 5 kertaa peräkkäin!!)
Lounas/päivällinen tänään oli puolivalmistesta tehty marokkolainen kuskus falafelin ja vihanneskastikkeen kanssa. Eilen laitoin uuden tajinen likoamaan, tänään keräsin sen kannen palasia altaasta, se ei ollut ilmeisesti poltettu kunnolla silloin aikoinaan. Nyt on alaosa jäljellä - vanhasta tajinesta meni alaosa rikki niin heitin kannenkin roskiin ja nyt harmittaa! Pakko myöntää ettei minusta tule ikinä eineksien syöjä ellei kyseessä ole kunnon suomalainen maksalaatikko!!!!
Uutisia joulukalenterista ja muusta shoppailusta Amsterdamissa sitten vähän myöhemmin tänään!