Urheilu-uutisia: Maansuru Venäjän voiton johdosta. Muutama soroääni kuuluu joukosta mutta pääuutinen on että maailman (ei edes Euroopan) paras tiimi hävisi pelin. Minä olen muuten ihan samaa mieltä. Jalkapallo on tiimipeliä, siinä ei ole paikkaa pelaajille jotka haluavat olla tähtiä - pallo on pelattava ja syötettävä toisille tiiminjäsenille ja ilman kuolevia joutsenia, siis niitä pelaajia jotka sortuvat maahan kierimään kuin pyörremyrsky olisi niitä pyörittänyt, vain siksi että jonkun käsi vahingossa osuu vyötärölle.. tosi harmi ettei Hollanti päässyt jatkoon, mutta peli on peliä.Voittivathan he kuitenkin maailman mestarit - Italian ja Ranskankin ihan mahtavailla tuloksilla.
Kotimaan uutisia: Meillä kävi vieraita pihan perällä viime yönä. Penkoivat saunamökin ja jättivät laatikot avoimiksi ja ovet paukkumaan tuulessa. Vierailivat muuten naapurissakin. Epäilen kyllä että kyse on vain yhdestä vieraasta sillä vain yksi pullo kaljaa on varastettu. Tosin varas sai sitten ansionsa mukaan, sitä kaljaa on meillä varastoitu jo kuukausia, kun se on niin karsean makuista. Eric aamulla herättyään huomasi sen eikä kertonut minulle ennen kuin oli sulkenut kaikki paikat uudelleen. Mutta mulle tuli karsea olo, menin töihin, en osannut keskittyä mihinkään ja olin kärttyinen kuin talviunilta herätetty karhu ja sanoin pomolle että jos hänelle sopii niin työskentelen iltapäivän sitten kotoa käsin. Ajattelin vain koko ajan että kun mitään muuta ei ollut varastettu (tai siis aamulla en tiennyt kaljapullon häviämisestä mitään, huomasin sen vasta tultuani kotiin) niin varas tai varkaat olivat vasta tarkistamassa että mitä löytyisi mukaan seuraavalla kerralla... meillä kun on stereot ja painepesurit saunamökissä. Työkaluista ja CD-levyistä puhumattakaan saati pyyheliinoista ja limsapulloista. Töiden jälkeen Eric sitten laittoi tuplalukot pihaovelle. Yritti muuten tulla takakautta kotiin, mutta minä olin jo sen ovet blokeerannut!
Ulkomaan uutisia: hiljaista on joka taholla, Merja soitti ja kertoi uutisiaan ja Anita soittti juhannusaattoiltana kun naapurinsa soittivat teknoa niin että meilläkin naapurit ois voineet sen mukaan tanssia.
Työuutisia: Aina kun luulee että asiat alkaa sujumaan, niin jotain mättää. Tiedä sitten mikä sekoittaa työntekijöiden päät aina silloin tällöin, unohtavat tulla töihin tai tekeytyvät sairaiksi... ja asiakkailta alkaa tulla ihan ihmeellisiä vaatimuksia. No huomenna pysyn jo työmaalla, on laitettava asiat sielläkin tärkeysjärjestykseen, laitoin hakemuksen ohjelmapäällikön virasta sisälle, se on kuin minua varten tehty!
Viihdeuutisia: Kesällä ei tule televisiosta mitään muuta kuin uusintoja, joten kirjakasa on valmiina odottamassa.
Terveysuutisia: Ihan varpaita pistellen odotan torstain fysioterapiaa, kuntosalilla! Jospa sais vaikka sen kuntokärpäsen pureman ja pääsis sitten hiljalleen kiloistaan eroon. Ei kaikista mutta näistä Hollannin hupikiloista (sohvaperunakiloista toisin sanoen)
Keittiöuutisia: Suolan käyttöä pitää rajoittaa juhannuksen jälkeen. Uudet perunat ja silli, makkarat ja sipsit ovat nyt sitten kiellettyjen aineiden listalla. Sunnuntaina olimme kiinalaisessa kasvisravintolassa katsomassa kuinka kokataan, ja hyviä vinkkejä sieltä tulikin. Ei minusta vegetaaria saa kukaan aikaiseksi mutta ihan mukiinmenevää ruokaa valmistivat, vähän oli vaan korkea osallistumismaksu, kun osallistuminen jäi sitten ihan vain katseluksi. Friteerattuja hedelmiä ja vihanneksia, nasia, pinaattikeittoa ja keitettyä pinaattia, tofupihvejä ja chop suy sekä spare ribs ja kevätrullia - ja kuinka vähillä mausteilla. Samat mausteet joka ruokaan mutta eri suhteissa... Ilmankos ne pystyvät niin pienissä keittiöissä työskentelemään.
Ei näillä uutisilla palkintopalleille päästä mutta tulipahan nyt laitettua riviin.. Viikko jatkuu ja odotellaan kesää.