Urputusta riittää, mutta on se kumma kun ei maailmalla ymmärretä mitään juhannuksen päälle! Vain ja ainoastaan Pohjoismaissa asuvat tai sieltä tulevat ystäväni - tai ne jotka ovat siellä joskus juhannusta viettäneet - tietävät kuinka tärkeä juhla se on.

Vuosikaudet, melkeinpä vuosikymmenet, vietin siskon appivanhempien mökillä Kurkosjärven rannalla, minne kokoontuivat appivanhempien lisäksi heidän lapsensa ja lastenlapset ja heidän ystävänsä ja aina oli tilaa minulle joka tulin Ruotsista milloin kenenkin kanssa...sinne muuten menemme sitten ensi vuonna!

Eilen Eric oli lämmittänyt saunan eli kun tulin kotiin niin nostimme lipun "salkoon" ja kävimme ruokaostoksilla, ja löy6tyipä vielä pari lahjapakkausta Maailman oluet sarjasta, kummassakin paketissa 6 pulloa kaljaa, mutta yksi kaljasortti oli sitten LAPIN KULTA! ei juhannusta ilman Lapin Kultaa saunakaljana.

Sitten saunottiin, uitiin, saunottiin, syötiin kanankoipia ja sitten armaani lähti yöksi töihin. Minä vietin iltani tv:n ja naamakirjan äärellä ja ihmettelin maailmankulkua. Puolenyön aikaan menin yläkertaan ja pistin Matti-filmin pyörimään - taisin nukahtaa viidessä minuutissa, heräsin kello 4 sammuttamaan töösän. Isäntä tuli sitten aamuseitsemältä kotiin, sanoin huomenta ja käänsin kylkeä! Heräsin yhdeksältä, vedin lämpöiusen samettileningin päälleni kun mittarin mukaan on ulkona kylmää, aurinko paistaa ja taidan käydä sen mittarin tarkistamassa...

No, joka tapauksessa, Mummi maailmalla blogista sain idean... ja kohta taitaa minun päivitykseni löytyä toisesta blogista... saas kattoo nyt!

Töissä menee niin kuin aina ennenkin, stressi on huippulukemissaan... minä en tykkää yllätyksistä ja niitä on riittänyt joka päivälle. Sanoin Ericille että nyt sitten rahaa säästöön, hamassa tulevaisuudessa mulla on oma kirppari!

Niin juu, en minä tästä juhannuksesta valita! Kivahan se oli herätä ilman krapulaa ja hyttysenpistoksia!

OIKEIN MUKAVAA JUHANNUKSEN JATKOA KAIKILLE TEILLE! JUHLIKAA VAROVASTI JA AUTON RATTIIN VASTA KUN SE VIIMEISINKIN SADASOSA PROMILLESTA ON POISSA!