Meillä on lunta! Muutama sentti tuli viime yön aikana ja nyt sulaa pois, mutta olipas ainakin enemmän lunta kuin jouluna! Pumpulin piti mennäulos sitä ihan tassullaan koittamaan - ja sitten nopeasti sisälle nuolemaan tassut puhtaiksi. Juuso makaa takapihalla auringonpaisteessa, olemme juuri lopettaneet suuren aamiaisen - voileipiä, pääsiäispullaa ja kananmunia ja tuoremehua. Nyt haluis maate ja maha viereen, mutta tarttee laittaa Ericin eväät valmiiksi, lähtee sinne Terneuzeniin ihan kohta. Tulee taas ihan hölmö olo, kun on niin tottunut olemaan kaksin tai töissä. No onneksi tuo armaani tulee huomenna kotiin. Pistän sitten tämän päivän pyykkipäiväksi, jos viitsin.
Yritin kissojen kuvia ladata koneelle jotta ne pääsisivät tänne herrastelemaan, mutta talossa ei ole yhtään ladattua paristoa!
Minä sain herätyksen tänä aamuna jo kl 8.15, töistä! No oli sen verran iso ongelma että oli ihan hyväkin että soittivat, mutta ois ne voinu soittaa suoraan IT-osastolle (ATK se taitaa olla suomeksi?) Otin sitten yhteyttä pomoon, se saa alkaa ottaa yhteyttä ympäri Eurooppaa niille asiakkaan edustajille jotka taatusti nauttivat pääsiäislomastaan myös. No, tiedänpä ainakin että huomenna on kiirettä. Tänä iltana ajoissa nukkumaan, viime yönä höpöttelin appiukon kanssa kl 3 asti kun Eric jo kuorsasi kl 1 asti niin että kuului alakertaan.
Eipä tässä sen kummempia, nauttikaapa kaikki vapaapäivästänne!