Menen tänään uudelle kortisonipiikille - luulen.. Edit: no näin kävi, ja seuraava kerta sitten kahden kuukauden kuluttua, kädestä ei kuulemma ikinä tule entisen vertoista, mutta kai se on 45-vuotiaana myönnettävä ettei enää ihan kaikkea voi tehdä kuin nuorempana. Autolla-ajo tulee hankaloitumaan kun ei jaksa eikä voi pitää kättä suorassa, se taitaa tässä olla mulle se surullisin uutinen, muistelen tässä Amsterdam-Tukholma ajojani yksin läpi yön...

Joulukalenteri on päivitetty...

Pihalla riittäisi hommaa...Edit: jouluvalot löytyivät vihdoin viimein vintiltä vaikka vielä kyllä kaipailen muutamia muita valosysteemejä, havut on saatu verannan kaiteiden ympärille ja jäävalot vai miksi niitä sanoisin saunankatolta roikkumaan ja vihdoin viimein löytyi vielä pari jouluköynnöstä jotka voin laittaa etupihan joulupönttöön.

Taidan maistaa parasta lääkettä mitä on... SHOPPAILUUN!!!!  Edit: Lelystadissa on Outlet ja siellä on Villeroy & Boch... ja hajukauppoja ja ihana lounasravintola ja kassikauppoja ja leikkikalukauppa ja vaatekauppoja ja ja ja ja.... Palasimme kotiin illantullen köyhinä muttei kipeinä hymyissä suin ja nyt on sauna lämpiämässä ja me valmiita saunomaan, matkakuume iski!