Kiirettä pitää päivästä päivään, pomo päätti tänään että se hakee mut ruokatunnilla kanttiinaan että pääsen osastolta pois edes hetkeksi - sillä taitaa omaatuntoa kolkuttaa kun se kerkiää ottaa ruokatunnit ja minä en ehdi edes tupakille.
Carmen oli tänään ekaa päivää työnjohtajaroolissa, meillä oli kalibrointikonferenssi jenkkeihin ja kaikki meni hyvin, kiitosten kera! Mä olen niin mielessäni pomon valinnasta uudeksi työnjohtajaksi, varsinkin kun voin hyvällä omalla tunnolla sanoa että minä sain sanoa oman mielipiteeni mutta puolueettomuuden takia olin poissa koko haastattelu-ja päätöstapahtumista. Meistä tulee hyvä tiimi, Car on tekninen ja minä taas pomottelen aamusta iltaan jo muutenkin :-D
Kissat on ulkona, meillä tuli eilen sentti lunta, suli pois mutta kylmää on ja autojen ikkunat on aamulla jäässä. Etelämpänä oli aivan lumikaaos - 10  senttiä lunta ja ihmiset ajoivat penkanpohjille!
Eric on iltavuorossa, mutta valmistin lihapadan uunia vaille valmiiksi viime yönä, tänään Eric vippas sen sitten uuniin pariksi tunniksi ja teki pari salaattia kyytipojiksi. Kävin pataa nuuskimassa ja niin hyvät hajut tuli nokkaan että tuskin maltan odottaa Ericin kotiutumista. Myöhäiseksihän se päivällinen sitten taas kerran menee, mutta sitten syödään kuin kuninkaalliset (myöhään siis) ja mikäs se on sitten taas nukkua täydellä mahalla! Juusokin kulkee viikset sojottaen taivasta kohti ja nuuskii aromeja keittiöstä.
Hollannin kurssilla oli outo olla, kun Terry on lomalla ja muiden hollannin kieli on sillä tasolla että jouduin opettajan virkaan. Ei minua haittaa, opinhan siinä itsekin ohella. Ja läksyt tuli taas tehtyä junassa kotimatkalla, Eric poimi minut asemalta töittensä jälkeen ja löhöttiin vain sohvalla puoleen yöhön ja aamulla ei meinannu jaksaa nousta olleskaan. Menin töihin myöhemmällä junalla, joten tänään ei voi edes valittaa ettei tullut otettua taukoja  (no sehän on jokapäiväistä) mutta jätin siis tupakkatauotkin väliin.
Ruokapöydän tuossa tyhjensin, jos vaikka jaksais kaivaa verhokankaat esiin. Eric kyllä taisi viedä koneet tuonne yläkertaan vaatehuoneeseen, siellä on lattialla hyvää tilaa mitata ja leikata ja pöytäkin siellä on valmiina odottamassa. Mutta siellä on vähän liian lämmintä, alakerrassa kun on 21 niin ylhäällä 28, vintistä puhumattakaan.
Kesää odotan ja mielelläni ohittaisin koko kevään kokonaan. Haluu lämmintä ilmaa ja auringonpaistetta ilman jumalatonta tuulta!
Nyt elän herroiksi ja haen itselleni lasillisen valkoviiniä ja hyppään suihkuun. Että silleen, terkkuja kaikille ja näkemisiin ja lukemisiin pian taas!