Kuten jo aiemmin olen maininnut niin töissä on kiirettä - ja se pahenee. Kotiin kun tulee niin ei halua nähdä eikä kuulla puhelimia eikä tietokoneita, telkkarin avaan ja lösähdän sohvalle muka sitä katselemaan, enkä edes jaksa seurata mitä tapahtuu. Onneksi Ericillä on iltavuoro joten sen ei tarvitse minun sanattomuuttani seurata. Kaipa se tästä, huvittaa vähän että ei ole aikaa edes tauoilla käydä, siis mulla pitäisi olla kaksi vartin taukoa päivässä ja puolen tunnin ruokatunti... 2 tai 3 tupakkitaukoa viiden minuutin kävelyllä rakennuksen ympäri on kaikki mihin aika riittää, ja silti aina menee myöhäiseksi niin että myöhästyn busseista ja junista ja loppujen lopuksi työpäivä onkin matkoineen 13 tunnin pituinen.
No se siitä valituksesta, olkoon se selvitys siihen miksi en ole täällä aikaani viettänyt.
Eric oli ahkera tänään, vihdoinkin on meidän kumilaatat paikoillaan puutarhassa odottamassa tämän vuoden uima-allasta pihaan. Ja vielä oikeassa värijärjestyksessä. Sininen ja siniharmaa ulkoreuna, tummanpunainen sisempi ja keskellä sininen laatta. Ennen uima-allasta sille alueelle voidaan laittaa meidän puutarhakalusteet jotta saadaan tuo keittiönedusta puutarhasta kloorilla putsattua.
Vaarin verhot oottaa ompeluaan - ja Mia, joka laitoit viestiä, ensi kerralla tule Amsterdamiin, Albert Kuip markkinoilta löytyy Delft kankaita ja tänään ostin hobbylehden jonka kautta saa tilattua ihan höpsöjä Hollanti-aiheisia korttiaineksia, lisää siitä myöhemmin.
Perjantaina oli firman bileet ja minä palauduin niistä kotiin keskiyöllä nauttiakseni 110 asteisesta saunasta. Eric parka, sen tarvitsee rakastaa mua vielä enemmän kuin luulinkaan. Me muuten puhutaan hollantia nykyään kotona, jippii!!!
Nyt sänkyyn, huomenna lisää. Huomenna haastattelen 2 uutta kokelasta iltavuoroon ja yritän järjestää vuorolistan uudelleen kun niin monet ovat kipeinä.