Tunti vielä ja uunin voi sammuttaa, me olemme valmiita ottamaan joulun vastaan. Aloitamme jouluaaton saunomalla jo ennen puolta päivää ja sitten vain olemme ja syömme ja nautimme joululauluista ja kynttilän valosta.

Rauhallista Joulua teille kaikille!

1154038.jpg

1154039.jpg

Harmi että kuva on vähän tärähtänyt, taas on kameran patterit ihan finito. Kuusi on jälleen violetin ja viininpunaisen värimaailman keskellä, lilat joululamput, myös normaalit joulukynttilät ja Amerikasta tuomani joulunauha kruunaa koko kuusen. Minkäs sitä itselleen mahtaa, jouluhöpsö kun on, kuusesta ei löydy yhtään oksaa jossa ei olisi jotain roikkumassa!

Muutenkin tästä rauhallisesta joulusta (siis koristeluiden suhteen) taisi tulla kyllä runsain tähänastisista, ja siitä huolimatta yli puolet joulukoristeista on viety takaisin yläkertaan. Kun ei raaski poiskaan heittää.. Jouluvaloja pitää vielä laittaa pihalle, saunamökissä on vasta jääpuikkokynttilät katonrajassa ja valorimpsun kiertävät verantaa. Ajattelin sinne sisälle viedä moniväriset jouluvalot ja pihaan suunnittelen vielä sinisiä ledilamppuja kun ne tuli Suomesta ostettua. Etupihalla on vasta yksi jouluverkko, tarttee lampputuubi vielä pyöräyttää ruusukaarien ympärille ja samoin havuköynnökset ja kaksi isoa tuijaakin odottavat vielä jouluvalojaan. Yläkerran joulukyntteliköt ei toimikaan syystä tai toisesta, eli vieras-ja makuuhuoneessa on sitten jouluvalorimpsut sänkyjen yläpuolilla. Muuten sai yläkerta olla rauhassa joululta, muutenhan minä valvoisin kaiket yöt ja vain ihastelisin kaikkea aikaansaamaani!

Suskin blogin kommentteihin taisin jo mainita joulusapuskani joten nyt minä poistun, joulurauhaa teille kaikille!