Eric otti notaariin yhteyttä kun ei kuulunut mitään siitä meidän kauppasopimuksen rekisteröinnistä kadasteriin. Kadasteri on sellainen rekisteri missä on tontin rajat ja talon koot rekisteröitynä ja kukaan ei voi myydä taloa meidän jalkojen alta kun se on jo meidän rekisterissä vaikka virallinen raha vaihtaakin omistajaa vasta toukokuussa.

Oli tainnut notaari unohtaa koko rekisteröinnin, lupasi laittaa paperit meille illemmalla... joka asiassa saa olla lapsenvahtina perässä. Ja minä en luota talon nykyiseen omistajattareen millinkään vertaa. Hän on kuulemma noita ja auttaa naisia "matkalla parempaan elämään avioerojen jälkeen, löytämään itsensä ja omat vahvuutensa, olemalla reitinohjaaja". Meille tulee sitten siis pappi siunaamaan talon kun avaimet on meillä. Ties mitä loitsuja toi tättähäärä sinne on piilotellut....

Alkuviikosta ostettiin DW40 monta pulloa kun paviljonki on ruuvattava irralleen. Tiistaina Eric suihkutteli DW40 joka ruuviin ja mutteriin ja tänään sitten viimeisen yövuoron jälkeen kun herättiin niin lämmintä päälle ja puutarhaan.... Ruuvit irtosivat kuin unelma ja minun piti sitten auttaa pitämään paviljongin runkoa pystyssä. Normaalisti 3-4 miehen homma. Ja yksi kulmapala sitten kolahti otsaani. Perkeleet kaikui ja verta lensi! Onneksi haava tuli mun "vakava-ryppyyn" kulmakarvojen väliin... Kun verentulo tyrehtyi niin laastari keskelle otsaa ja sitten tarkistus että silmälaseille ei tapahtunut mitään.... Särkee pirusti vieläkin, näin oikein tähtiä!!!! Kohta saunotaan ja hikoilen sitten kaikki basiliskot pois siitä otsastakin ja laitan uuden laastarin yöksi.

Huomenna menemme tapaamaan vanhoja ystäviä Crystalia ja Elleniä keskustan kahvilaan. Emme ole tavanneet 2 vuoteen. Sinä aikana Crystal sai uuden maksan ja on tervehtynyt jotenkuten elinsiirrosta. Kerromme heille sitten uutisee!

Sunnuntaina matka käy taas Saksan puolelle. Anoppi joutuu maanantaina sairaalaan joten haemme koiran meille 2 viikoksi. Anopille tehdään ihonsiirto, se jalasta poistettu metallilevy tulehdutti ihon niin että leikkauksen jälkeen jäljellä ollut iho ei pysty kasvamaan kiinni. Saas nähdä miten kissat taas kiukuttelevat.

Sauna taitaa olla lämmin... ja postipoika toi juuri eilen tilaamamme muuttolaatikot. Eiköhän 140 muuttolaatikkoa ole tarpeeksi???