Lomat on sitten lusittu ja töissä mennään tuhatta ja sataa - enkä ole polttanut savuakaan! Ihan yök kun tupakoitsijat tulevat vierelle jonkun asian tarkistamaan, se löyhkä!
Tänä aamuna pystyin haistamaan eau de toilette tuoksuni vielä useamman tunnin sen ruiskuttamisen jälkeen, normaalisti haistan sen vain kun suihkutan sitä ylleni ja sitten onkin nenä jo taas tunnoton kaikelle. Ja suu maistuu hyvältä!
Kyllä tää varmaankin kestää, tämä tupakoimattomuus, sillä jos ei kestäis, niin työstressin vuoksi oisin jo ollut tupakalla varmaan 20 kertaa.
Eilen meillä oli tulva varastohuoneessa, pesukoneen ulosmenoletku oli koneen ravistelun vuoksi irronnut putkestaan ja siinä ne menivät huuhteluvedet lattialle! Mitäs siinä muuta kuin varaston tyhjennykseen ja rakennuskeskukseen ostamaan tulvavadit, sellaiset suojat  että jos ite kone vuotaa niin ei turmele lattiaa, sekä pesu- että tiskikoneelle ne ostettiin.
Meille tulee vieraita! Tai ei vieraita vaan ihan perheenjäseniä! Veljen vaimo tulee heidän tyttärensä kanssa Englannin pikakurssille syysloman aikana! Jippii!!!!
Ericin isä on kuten sanottua Mallorcalla ja eilen hänellä oli synttärit, yritettiin soittaa vaikka kuinka monta kertaa mutta eihän hän nyt syntymäpäiväänsä hotellihuoneessa viettänyt! Aamulla sitten puoli yhdeksän aikaan tänään Eric sai hänet puhelimella kiinni - appiukolta on mennyt ääni kun niin kovasti oli juhlinut ja laulanut eilen! Pääasia että on hauskaa!
Kuten sanottua, töissä on karsee kiire, tänään tein jopa töitä koko kotimatkan sekä vielä tunnin täällä kotona. Tunnin työ olisi työpaikalla vienyt ainakin 4 tuntia, kun on liian paljon kyselijöitä ympärillä ja kaikille ei ole vielä mennyt jakoon että siellä on nyt uusi työnjohtaja jonka puoleen kääntyä...
Loppuun muutama kuva meidän kakaroista - yksi heistä on mamman puutarhan kaunein kasvatti!
1874866.jpg
Juuso tykkää kun on viileä maa alla, ja kukkien takana on vähän niinkuin hyvä vaania punaisia kaksostiikereitä.
Sitten sekos tietsikka, eli tässä sitten jatkoa alkuillalla lupaamalleni kuvasadolle, sikin sokin sekaisin lomakuvia
1874881.jpg

oli meillä rapujuhlakin, snapsien kera1874915.jpg

pumpuli löysi piilopaikan puhtaitten pyykkien alta1874920.jpg

Ja Bossie lekotteli saunakamarissa1874928.jpg1874940.jpg

tämä oli paljon käytössä tänä kesänä, vaikka oli viileätäkin, alla olevat kumilaatat keräävät myös jonkin verran lämpöä ja saunan jälkeen oli kiva virkistäytyä!1874966.jpg

maalattiin Ericin isän olkkarin seinä ihanan vihreäksi, ai niin, tuossa on muuten meidän tuleva telkkari kanssa!
1874984.jpg

Ericin äiti, veli ja veljen vaimo kun oltiin kylässä Terneuzenissä1874992.jpg

Vaikka kuinka tykkäät papukaijoista, älä mene turhan lähelle, minulla on reikä kämmenselässä1874999.jpg

Eric näytti kuinka Ouzostakin voi tehdä Marskin ryypyn1875013.jpg
Ja Eric nauroi koko illan
1875018.jpg
Ja minä välillä jopa irvistelin... vaikka ouzosta tykkäänkin!1875028.jpg
Ja Bossie osaa lepäämisen jalon taidon1875048.jpg

kaksi kiukkuista papukaijaa... eivät tajua hyvän päälle yhtään mitään! jos mun käteni maistuu paremmalle kuin maapähkinät niin jo on kumma! Lihansyöjiä siis!1875055.jpg
Bossie osaa olla nätti!