Laiska sunnuntai tietokoneen äärellä, se mokomakin maffia sota vie kaiken vähäisenkin vapaa-ajan tai ainakin siltä tuntuu kun sen myötä löytyy sitten muita yksinpelattavia muka rentouttavia pelejä...juupa juu.

Olin torstaina fysiossa varakaulatuen kanssa, ne kun tilasivat alunperin liian korkean. Perjantaina sitten pidin sitä muutaman tunnin, olo oli taivaallinen, pystyin liikuttamaan käsiäni ja hymyilin kuin Naantalin aurinko - vaikkei se kenties nostanut kuin millimetrin kaularankaani, tuskin sitäkään, niin se paine hermoon oli huomattavasti pienempi. Nyt en ole syönyt särkylääkkeitäkään kohta viikkoon, kun en kerran silloin pysty hallitsemaan lihaksiani ja munuaiset ei tykkää niistä. Kipuun tottuu. Jos en totu niin sitten kai leikkaukseen, en halua ajatella sitä lainkaan, niskanikamien kanssa kun on vähän eri juttu kuin nielurisojen poistaminen.

Marikalle tiedoksi että eihän se lääkäri oikeestaan mitään sanonut, fysioterapeutti kertoi oikein rautalangasta vääntäen että mistä on kyse. Se on kyllä niin hyvä tyyppi että vaikka huomenna fysio on aamulla kl 7.30 niin menen sinne mielelläni, kyselin kyllä että saakos tulla krapulassa kun sunnuntaina on Formulat! Kuulemma sopii mutta en ihan tosissani ollut tälläkään kertaa.

Eric on iltavuorossa sairaslomansa jälkeen ja kotona on tylsää. En saa mitään aikaiseksi, no kyllä me tänään syötiin sunnuntailounas ennen kuin Eric lähti töihin, tosi mahtavat pihvit pistelimme poskiimme!

Sauna auttaa, mutta joka päivä ei viitsi saunaa lämmittää.

Eilen oltiin taimiostoksilla, tai mitäs taimia ne enää, täysin kukkivia kesäkukkia roikkumassa vähän joka puolella puutarhaa, mansikoissa raakileet ja tulppaanit ovat jo kukkineet, piooneissa isot nuput... eli huomaa kyllä ettei ollut kunnon talvea!

Mulla on uusi puhelin, Nokia N96 ja minä en tajua siitä mitään muuta kuin että kuinka soittaa ja kuinka tekstata... no eiköhän se sitten aikaa myöten, otin sen oikeestaan siksi että ei tartte Ericille ostaa mitään TomTomia kun tämän mukana tuli Route66... oudolta tuntuu kun on taas tuollainen "isompi" puhelin. Eric kyllä tykästyi siihen jo nyt niin paljon että sanoi ensi vuonna tilaavansa uuden puhelimen minulle ja ottavansa tuon omaan käyttöönsä. Kuinka vaan, en minä mitään karttoja työmatkalle tarvitse :-D