Viimeinen lomapäivä, eikä yhtään tee mieli mennä takaisin töihin. Kamalaa, ekan kerran elämässä tekis mieli lintsata kunnolla. Ei silti, mun pitää mennä lekuriin kanssa, tiistaista lähtien vasen käsi ollut tunnoton ja sormia pistelee, niskat siis ihan jumissa, ei auta saunominen tai venyttely yhtään. Ärsyttävää, kun ei ole edes kunnon puristusvoimaa sormissa.
Ylitin yläkerrassa järjestellä paikkoja mutta ei yksikätisenä oikein onnistu. Eli meni pyykkipäiväksi taas, pesen päiväpeittoja ja verhoja ja suunnittelen ensi viikonloppua. Boska soitti ja sanoi että saamme kuntopyörän synttärilahjaksi, kiva!
Televisiossa on Riemukupla, BBC1:llä ja tekis mieli vaan löhötä sohvalla mutta koko kroppa on kipeenä kun nukuttiin vierashuoneessa viime yö, kun omat lakanat oli vielä kuivumassa ja vierashuoneessa oli puhdas peti. Mutta kun on tottunut nukkumaan höyhenpeitteitten alla niin IKEAn tavallinen kevyttäkki oli kylmä! Ja tyynyt oli epämukavia ja aamulla oli olo kuin auton alle jääneellä, joka paikkaa kolotti ja kolottaa yhä. Ja vieraat ovat aina sänkyä kehuneet! No saattoi se olla sitäkin että nukuin ns. vieraalla paikalla, siis väärällä puolella sänkyä. Tiedä mikä jäykistymisen sitten aiheuttti, kenties kylmä tai sitten se kun niska on jo valmiiksi jäykkänä. Pari päivää kulutin tietokoneella kun yritin löytää mikä aiheuttaisi ne puristavat tunteet käsivarsissa, tunnottomuuden ja sormien pistelyn ja sain säikäytettyä itseni oikein kunnolla... sitten löytyi pari artikkelia joissa neuvottiin tietyllä tavalla venyttelemään jotta saa selville mikä se hermo on mikä on jumissa, ja johan alkoi tuntua... kipeeltä mutta ainakin ymmärsin ettei kyse ole muusta kuin jäykästä niskasta. Vuosi sitten olin jo fysioterapiassa tuon toisen olkapään takia, kenties on nyt sitten aika laittaa niska kunnon hoitoon.
Tämä lyyli lähtee jatkaan pyykkäystä! Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja varjossa 21 astetta meidän takapihalla :D