Jippii tänään on kiva päivä, Carm tulee kylään ja saunaan, juuri laitoin saunan valmiiksi, puhtaat laudeliinat ja pyyhkeet ja ripustin saunatyynyt seinälle. Vihta pitää laittaa likoamaan vielä. Katsellaan illalla sitten joko suomalaisia leffoja tai ainakin suomalaisella tekstillä, se tyttö on tosi nopeasti oppinut Suomen kieltä ja tänä iltana on sitten kenraaliharjoitukset kun hän lähtee viikon kuluttua Suomeen.

Kävin vaa'alla ja 12 kiloa on tippunut 2 kuukaudessa, dieetti alkoi 14/8 2007. Eric saa punnita ittensä kanssa kun herää, armaani oli yövuorossa ja kuorsaa yläkerrassa, minä pesen pyykkiä ja vähän järjestelen paikkoja ennen Carmin tuloa. Bossie nukkuu minun petilläni Ericin vieressä ja Juuso vierashuoneessa, Pumpuli on omilla teillään.

Huonojakin uutisia, Ericin isä on niin kipeä ettei voikaan tulla huomenna kylään. Tiistai-iltana jo hän menetti melkein äänensä ja yski aikas pahasti. Komensin kauppaan hunajaostoksille.

Sohvalla odottaa iso kasa puhtaita pyyhkeitä, lakanat ovat ulkona kuivumassa, aurinko paistaa melkein pilvettömältä taivaalta ja olohuoneessa on pyykinkuivausteline melkein tyhjennykseen valmis, vähän nihkeitä vielä isommat pyyhkeet ovat. Pyykkikone linkoaa valkopyykkiä, laitan ne sitten meidän isoon vaatehuoneeseen (extra makuuhuone) kuivumaan. Vintillekin mahtuu vaikka se on kyllä aikas kova urakka ripustella niitä sinne huonekalujen sekaan. Siis narut on ylhäällä mutta pari kirjahyllyä vie tilaa.

Että tällaista meille tänään. Päivitän kuvilla kun kerkiän, tarttee laittaa kameran paristot lataukseen.

Hyvää lauantaita ja viikonloppua kaikille!

979284.jpg

979289.jpg

Jotenkin tykkään ihan hirveesti tästä kuvasta, netistä löysin tuttavani blogista, ei tiedä hän mistä löysi sen itse.... haleja vaan kaikille!