Historiaa tämäkin, meidän pojaat nukkuivat päällekkäin ja onneksi oli Eric kotona ikuistamassa tapahtumaa. Tulin juuri töistä kotiin, nyt lasi viiniä ja nukkumaan, oli pitkä päivä ja tein ihan iineesti hommia. Kerron enemmän kunhan kerkiän. Mutta tässä kuvat Bossiesta ja Pumpulista, Pumpuli päällimmäisenä.

1047051.jpg

1047052.jpg

1047053.jpg

Nyt on myrskysää ja vettä tulee tietty, ja veljekset on pihalla, Juuso istuu tuolini vieressä, sillä on ollut ikävä minua.

Ericin isän kissa oli lopetettava eilen, Mickillä oli kasvain vatsassaan ja ikääkin 16 vuotta. appiukko tulee nyt viikonloppuna ensi kertaa yökylään ja Ericillä on iltavuoro kumpanakin päivänä, eli minä täällä sitten Hollantia paasaan paapan kanssa... menee se viikonloppu niinkin. Ja tiedän itse miltä tuntuu tulla tyhjään kotiin ja puhua seinille kun kissan on joutunut lopettamaan.

Hyvällä ystävällä on tänään todettu maksakirroosi, nuoruudessa siis 40 vuotta sitten sai Hepatiitti C sairauden ja huomenna sitten saa tietää kuinka paha se on. Itsellä on pala kurkussa ja kamala olo kun ei voi mitenkään auttaa.Elinsiirto auttaa mutta ei koskaan tiedä koska oikeanlainen maksa osuu kohdalle. Ja nyt täyttämään elinsiirtopapereita tulevaisuuden varalle. Kun kuolen niin vieköön kaiken minkä voi toisia auttamaan.

Johan on keskiyön jupinat, nyt minä mänen.... Hyvää yötä vaan kaikille!