Sain tällaisen tunnustuksen Heiskalta (Adelheid's blog)
2073551.jpg
Jo oli yllätys!!! Suurkiitos, sydäntä lämmitti tosi paljon!

Tässä tämän palkinnon säännöt:

Säännöt:


1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.

2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.

3. Nimeä seitsemän muuta ja linkitä heidän bloginsa.(määrä vapaa)

4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

Minäpä annan tämän tunnustuksen kaikille jotka löytävät itsensä tuolta listalta blogeista missä käyn vierailulla enemmän tai vähemmän tasaiseen tahtiin... näin joulun alla (jouluun aletaan laskemaan päiviä viimeistään marraskuun alussa, ettäs tiedätte ;-) ) niin näin joulun alla haluaa kaikille yhtä hyvän mielen!

Tuosta armaani kuorsaamisesta sen verran tarvitsee vielä mainita että sitten kun Eric on yövuorossa eikä olekaan siinä vierellä kuorsaamassa niin ei tule uni minun silmääni...mutta hammassärkyistä kuorsaavaa miestä en kyllä ala yöllä tönimään jotta olisi muutaman minuutin hiljaa että nukahtaisin... minä kyllä herään välillä ihan kissankin kuorsaukseen eli sanoisin että rakkaus voittaa aina...seurusteluaikoina itkin väsymystäni kun Eric kuorsasi - toisaalta kyllä se tyynymäärä jota Eric päänsä alle pinosi on vähentynyt 2 jättityynystä ensin yhteen normaaliin ja kahteen lituskaan... siitä 1 normaaliin ja yhteen lituskaan ja nyt sitten sellaiseen normaalin ja lituskan välimuotoon ja sitä mukaa on kuorsaaminenkin vähentynyt. Kuorsaanhan minäkin sen kun kerkiän... mutta en itse joudu sitä kuuntelemaan. Kuorsaaminen on kylläkin vähentynyt minullakin tupakoinnin loppumisen jälkeen!

Olen leikannut 3D kortteihin joulumotiiveja ja tänään sain yhden ristipistokortinkin valmiiksi... joulu tulee ennen kuin ehdin tajuamaankaan! Töissä oli superhyper kiirus päivä ja tänään tökki kovasti töissä olo. No vielä 2 päivää ja sitten on pitkä viikonloppu, perjantaikin vapaata. Mennään varmaan Enschedeen auttamaan Ericin siskoa uuden asunnon muuttovalmiiksi laittamisessa tänä viikonloppuna. Mutta jos olkapääni kiukuttelee niin minä jään pyykkäämään ja Eric lähtee sitten sinne Saksan rajalle... nyt öitä taas!