Päivä meni kuin siivillä... katsoin kelloa kl 10, minua muistutettiin kl 13 että ruokatunti meni jo, vahingossa tsekkasin ajan puhelun takia kl 15 ja sit olikin kl jo 17 ja aika lähteä kotiin!

Kuten tuonne edellisen päivityksen kommenttiin siskolle laitoin viestiä niin tähän sen kopsaan.

Tänään se selvis kuka se soitteli, pankkitililottojen arpamyyjä perkules!!! Pidin sille saarnan hollanniksi ja miesparka kakisteli ja pyyteli anteeksi!

Juu ja pongauspaketti lähtee tällä viikolla Vuorentaustaa kohti... Katotaas kauanko tää paketti sitten matkalla on, Lumikiteen paketti on ollut matkalla jo 16 päivää.... pitää varmaan lähettää kaikki sanomatta mitään etukäteen niin ei tuu odottavan aika niin pitkäksi!

Vielä töissä riidellään sen vanhan herrasmiehen kohtalosta... ei vois vähempää kiinnostaa!

Ollaan päätetty viettää tänä vuonna kuningattaren päivää myymällä rojua pois!!!! Vihdoin viimein! Mä' oon tosi haka järjestään ja organisoimaan asioita (kun ei oo jokapäiväistä, hehheh!) ja Crystal ja Ellen tulevat auttamaan. Tehdään siitä sitten oikein happening!!! Otettiin jo kaupalta mukaan pahvilaatikoita, joita voi pinota siististi päällekkäin. Meillä on kaks tapetointipöytää joita voi käyttää ja kankaita joita voi käyttää pöytäliinoina ja töistä saan lainattua merkintäkonetta hintalappuja varten ja termokset ym kivat löytyy kans!!! Juu, se on se vappuaatto täällä Hollannissa se päivä kun jokainen saa osallistua kirpputoriin! Ja oranssi teksti ihan sen kunniaksi!