Terve taas! Perjantai-ilta, sauna lämpiämässä, viikon työt takana ja ihan oikeesti jääkylmä pieni pullo Amstel olutta nenän alla sulamassa....

Tietokone hajosi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, keskiviikkoilta oli ihmeellinen - minulla oli ihan elämä hei!!!! Ei sähköposteja, ei blogeja, ei nettiuutisia, vaan aikaa katsella ihan oikeita valokuvia ja kuunnella oikeasta radiosta musaa ja puhua ääneen!!!

Torstai-iltana annoin periksi ja ohjasin Ericin tietokonekauppaan - ulos tultiin melkein 700 euroa pois pussistani, mutta uusi tietokone, kirjoitin ja käyttöjärjestelmät ja piuhat matkassa ja nyt pelaa taas! Että siinä syy hiljaisuuteen!

Matkat on sitten varattu, minä tulen Suomeen torstai-iltana 2.4.09 enkä vielä tiedä minne lentokentältä suunnistan - ei ole kyllä tullut kutsujakaan pahemmin että ei sen puoleen...sanoo ja viheltelee mennessään.

Maanantai-iltana 6.4. on oltava Helsingissä päivällisellä ja tiistai menee sitten vuosineljännesraportin esittelyssä.

Ja minulla on uusi harrastus! Facebook ei minulta sen suurempia pinnoja saa, mutta siellä on peli joka vie minulta stressin pois, Mafia wars! Ja Eric toistelee ystävilleen että hänellä on gangsteri vaimona... mutta mitä vaan kunhan ei hampaita tartte narskuttaa stressin takia.

Hampaista puheenollen, kidutus on tältä erää ohi. Ei ole muuten ikinä suu ollut niin kipeänä kuin tällä viikolla, maanantai ja keskiviikko illat menivät hammaslääkärissä suu auki kyyneleet valuen, ja yhteensä taisin saada 22 puudutuspiikkiä - joista vain osa auttoi hetkellisesti mutta puuduttivat kielen, nenän ja huulet!!!! Kylmä kahvi vain valui leukaa pitkin kun piti saada kofeiinia koneeseen.

Nyt tämä emäntä menee saunaan ja sitten jatkaa niitä mafiasotiansa! Hyvää viikonloppua kaikille!