Väsäsin 23 kpl 3D joulukorttia, pari viikkoa valitsin kuvia, taustakortteja ja tarranauhoja... 2 viikkoa leikkasin kuvia peukalo kipeenä ja nyt viimeisen viikon olen liimannut kortteja kasaan, ja nyt ne ovat valmiita. Tänä vuonna saavat perheenjäsenet itse tehtyjä kortteja, työkavereille ostin minikortteja kun niitä ei kuitenkaan postiteta. Nostan hattua tädilleni joka on vuosikaudet tehnyt kortteja jouluksi ja syntymäpäiviksi, hääkortteja ym. Nämä minun tekoseni ovat kaukana hänen pikkutarkasta työstään, ja ilman hänen esikuvaansa en olisi varmaan tähän urakkaan ryhtynyt.

Olin kipeä tämän viikonlopun joten oli aikaa sitten touhuta peitto ympärillä tällaista...kortit tulevat olemaan kohta ladattuina joulublogiini (tuota klikkaamalla pääset sinne)

Eric on viimeisessä yövuorossa tällä kertaa, huomenna aletaan siirtämään hobbyhuonetta yläkertaan. Kiireinen viikko tulossa sekä töissä siis että kotirintamalla.

Äiteekin soitti, ilmoitin tulostamme joulukuussa, olivat saaneet perunat nostettua ja hänellä on ollut 5 viikon flunssa. Mun flunssani ajoittuu onneksi aina viikonlopuílle!