Eilinen meni hyvin. Ääni möreänä ja yskitti mutta ei se haitannut. Laadunvalvoja ja työnjohtaja tekivät oman osansa, Alankomaiden edustajat ovat nyt vakuuttuneita siitä että he saavat parhaan mahdollisen palvelun ja saimme poistetuksi palvelutiskin meidän väliltämme.

Uusi asiakaskontakti totesi aamulla kun tapasimme ensi kertaa, halattuani suomalaista asiakaskontaktiani, että ensi kerralla mekin sitten halataan. Sellainen parimetrinen koljotti! Siis hyvällä sanottuna. Sympaattinen mies, aikas jänkkä mitä tulee asiakkaan firman palveluihin, taitaa mennä muutama kuukausi ennen kuin hän ymmärtää meidän tuotejaon.

Ilta kotona meni siivillä, kaaduin sänkyyn ja nyt tänä aamuna nousin sitten ajoissa hiustenvärjäysoperaatioon. Illalliselle menemme "meidän"kreikkalaiseen ja voi olla että menen yöksi appiukolle! Siinähän se olisi vieressä, säästäisi minulta 4 tuntia matkustamista.

Sain Hesarin ja Oululaisen jälkiuunileipää ja ihanat Iittalan kahvimukit!!! Itse suihkutin lakkaa puukenkiin - tärpätinhajussa se ilta meni myös... tiimi sai suklaata, ihanaa Fazerin suklaata!!!!

No minä tästä alan valmistautumaan... kurkku kipeänä ja köhityttää, tänään on vuosineljänneskatsaus ja tiedän että joudun olemaan äänessä ihan koko päivän! Sellaista se on kun on uusi pomo joka ei tiedä tuotantopuolesta mitään.

Voikaa hyvin ja pitäkää peukkuja!