Eilen heräsin sinisen taivaan ja sentin parin lumikerroksen loistoon. Se siitä sitten. Heitti roimasti plussan puolelle ja tänään on harmaata, harmaata... Olin ajatellut kauppakierrosta Bataviastadissa ja keskustassa uusimassa kännykkäsopimukseni. Lumia pelittää siihen malliin että otan vielä 2 vuoden sopimuksen ilman uutta puhelinta. Säästän melkein 500 euroa vuodessa... 

Maanantaina on talon kauppakirjojen allekirjoitus. Tai siis toinen sellainen, vastapuolen meklari vähän mokasi... Kauppakirjaan kun tarvitaan vain miehen nimi, joka ottaa lainan. Kaikkiin muihin, notaari- ym. sopimuksiin tarvitaan minunkin suostumukseni. Kovin ovat ihmeelliset nämä asuntolainakommervenkit tässä maassa... Suomessa talsii pankkiin ja sanoo haluavansa asuntolainan. Pankki tsekkaa ja tulee kyllä tai ei useimmiten jo samana päivänä. Tiedän parikin ystävää jotka ovat ostaneet talonsa viikossa. 

Mimmi on satuttanut nenänsä jossakin. Lieneekö tapellut... Puoli naamaa turvoksissa. Toivottavasti alkaa paranemaan ettei tarvitse viedä Mimmiä eläinlääkäriin. 

Olen viettänyt vähemmän aikaa FB:ssä. Kunhan pelaan yhden pelin siskon kanssa...

Että sellainen sunnuntai!