Tänä iltana me menemme juhlimaan! Crystalin ystävä Martha tulee Kreikasta kylään ja kun viime kerran vierailun aikana joutuivat peruuttamaan ne juhlat niin nyt sitten juhlitaankin kunnolla. Sattumalta Crystal laittoi kutsun sähköpostin kautta joten sain siten muidenkin osanottajien tiedot - ja nyt sitten me "vieraat" itse aiomme yhdessä yllättää emännän isolla paketilla joka on täynnä kaikkea pientä ja kivaa... hemmotteluja varten.

Minä ostin korin, pari pikku pyyhettä, kylpyvaahtoa, suihkugeeliä, vartalovoita, kuorinta-ainetta, kosteusvoidetta, teetä ja suklaatryffeleitä... ja Marthallekin on Spa-setti!

En kuollaksenikaan löydä kameran laturia joten en vieläkään saa kuvia tänne...

Ostin viime vuonna metallisen mallinuken tarkoituksena antaa se lahjaksi, mutta sitten se jäi tuonne varastoon... kokosin sen ja olen ripustanut kaikki helyni siihen, siitä on vaan ihanpakko saada kuva jonain päivänä., Tuossa se seisoo rappusten alla ja minua aina naurattaa kun näen sen.

Eric osti taas valkoisia ruusuja uusiin vaaleanpunaisiin maljakoihin jotka laitoin takan päälle. Ostettiin uudet pyykkikoritkin ja suunnittelen jo yhden käyttämistä saunassa... saadaan kummatkin jalkamme samaan sankoon niin ei tule niin kuuma!

En ole vieläkään päättänyt mitkä vaatteet pääsevät käyttöön illalla, ajattelin laittaa korkokengät kuitenkin, mutta vahingossa Eric eilen saunassa kääntyi yllättäen ja osui sopivasti niksauttamaan mun isovarpaan väärään asentoon, saattaa olla ettei se mahdu mihinkään piikkareihin nyt...

Mitäs muuta tulikaan ostettua... valokuvakehys joka taittuu kolmeen osaan, silleen haitariksi, siinä on tilaa 9 kuvalle, pääsevät pojat potretteihin, Bossie ja Pumpuli.

Eilen saunassa juteltiin Ericin kanssa tuosta lärvivihkosta, päätettiin että lärvivihko saa olla auki vain kun olemme yksin kotona, kun nykyään meidän keskustelumme ovat: mitä haluat lahjaksi Farmvillessa, mitä sait Cafe Worldissä ja kuka kulloinkin pelaa mitä... ainoastaan saunassa puhumme kunnolla.  Muutenkin netti vie liikaa aikaa meidän elämästämme, joten "Back to the basics" eli katellaan telkkaa joskus, aletaan käymään ulkona ja elokuvissa ja kunhan laihdutus vähän auttaa niin iltakävelyille. Eiköhän se tästä taas kun alkaa tulemaan valoisempaa.

Mulla on ihan jumalaton "koti-ikävä" Ruotsiin ja Suomeen... samalla tiedän että tätä nykyä olen vain "vieras" kun ei ole enää omaa paikkaa... Pitäisiköhän varata Tukholma-Helsinki risteily ihan koko viikoksi ja kutsua joka reissulle joku kaveri mukaan... josko lottovoitto tulisi niin ehkä sitten.

Kesällä Suomeen on ajatus mikä pitää pinnalla - voi olla että jo toukokuun alussa tehtäisiin jotain kivaa, kun on 5-vuotis hääpäivä ja ollaan otettu 2 viikkoa vapaata....

Hauskaa viikonloppua!!!!

Ai niin, poistin tuon salasanan, aiheutti vain hämmennystä! Kiitos Tua ja Petra meileistänne!