Heräsin joskus kymmenen pintaan, Eric oli jo alakerrassa katsomassa eilen nauhoittamaani filmiä. Yhtään kissaa ei ollut sängyssä mutta kuulin harakoiden rääkyvän etupihan männyssä eli tiesin tarkalleen missä Bossie oli ja näinhän se oli, kömmittyäni alakertaan, joka lihas, nivel ja jopa luu särkee, niin kissan päästin sisälle ja menin itse vessaan. Pari minuuttia sen jälkeen kuulin eteisen oven avautuvan ja Eric ilmoitti että Bossie haluaa mukaani! Istu siinä sitten aamuasioilla kun kissa osoittaa kaiken maailman hellyyttä kiehnäämällä, kehräämällä, hyppimällä, puskemalla ja kurnuttamalla! Bossie on ottanut kaikki Juuson tavat, paitsi että Juuso ei syliin hypännyt, jopa Pumpulin kurmuuttamisen!

Sitten katseltiin telkkaria jonkin aikaa, juotiin kupilliset kahvia, tai Latte Macchiatoa siis, olemmehan taas kotona, ja sitten Eric palasi kirjansa pariin, Pumpuli otti minun paikkani sohvalla ja minä tyhjensin ruokapöydän - ja ne jotka tuntevat minut, tietävät miksi!!!! Aika ommella! Juu-u, ihmeiden aika ei ole ohi! Amsterdamin matkalla ostamassani Burda XL lehdessä kun oli mukava aamutakki ja minulla yläkerrassa 5 metriä silkkikangasta... siinä sitten leikkaamaan kaavoja, leikkaamaan kangasta ja tankkaamaan hollanninkielisiä ompeluohjeita. Lopulta tajusin että ne on niin aloittelijoille tehdyt ohjeet että joka tikki on erikseen mainittu, ja kun itse haluan lopputulokseksi hyvää niin kävin sitten hakemaan muutaman metrin silkkikaitanauhaa vintiltä ja sain aamutakista oman itteni mallisen, huollitelluilla reunoilla! Menihän siihen muutama tunti, mutta Eric sai katsella urheilua telkkarista ja pestä kolme koneellista pyykkiä ja minä istun tässä nyt sitten uusi täyspitkä aamutakki ylläni ja tunnen itseni rinsessaksi!

Teen kaikkeni välttääkseni kaikki ajatukset huomisesta töihinpaluusta. Ericillä on iltavuoro ja toinenkin, sitten vapaapäivä ja sitten 4 yövuoroa, revi siitä sitten taas huumoria, kun me ei toisiamme pahemman taas tavata muutamaan viikkoon!

Tarttee kai lähteä ruoanlaittoon, isännällä on ollut tosi pitkä pinna tänään...

Naamakirjasta minua ei jatkossa löydä muuta kuin kurkkaisemassa mitä sukulaiset tekee.... loman aikana huomasi kuinka netti addiktoi! Jos tällä mallilla jatkuu, niin minun tuleva addiktioni on jälleen kerran ompelu, silloin sielu lepää ja kirosanat lentävät - äitee tietää!!! ja vintti alkaa tyhjenemään lisää ;-)

Hauskaa viikkoa kaikille!