HUH HUH!!!!

Takana on 75 minuutin urakka hammaslääkärillä suu auki ja vaikka sain 4 puudutuspiikkiä niin siitä oli leikki kaukana! Kuten joskus aiemmin olen maininnut niin tupakoinnin lopettamisella oli yksi huono puoli - ikenet alkoivat saamaan taas verta verenkiertoonsa ja sitten se piilossa ollut ientulehdus sai lisäenergiaa iskeäksensä täydellä voimalla! Toisaalta taas jos olisin jatkanut tupakointia niin hampaat olisivat varmaan putoilleet suusta sitten vuosien varrelle... Eli parempi näin, mutta kyllä se siellä hammaslääkärin tuolissa istuminen, tai oikeastaan makaaminen, olisi mukavampaa jättää kokematta. Mutta huvittavaa kuitenkin että käsittelyn jälkeen kävelin sitten Almeren keskustaan ihan rinta rossilla, kun en itkenytkään kuin vain kerran!

Tietysti myöhästyin sitten junasta, ja Almere kun ei ole niitä rauhallisimpia paikkoja niin vietin sitten parikymmentä minuuttia asemahallissa, itse raiteiden alla siis, ja kävelin ympäriinsä ja ihmettelin kun ei täällä Hollannissa todellakaan ole elämää tuolla ihmisten ilmoilla ellei asu suurkaupungissa. Ainakin nämä Flevolandin "lähiöt" eli viimeisten 35 vuoden aikana rakennetut kaupungit ovat tehty asumista varten, ei olemista! Ja huolimatta hammaskivusta hain sitten automaatista suklaapötkön! Kas kun täällä ei ole kaupat eikä kioskit illoin auki jollei sitten sattumalta ole torstai - ostosilta! Eli Koopavond kuten täällä sanotaan.

Ja koska kaupat eivät ole auki ja armaani on iltavuorossa, niin kotona ei ole tietenkään mitään hammaspotilaalle sopivaa - paitsi vettä ja särkylääkettä!

Töissä oli taas kiirettä, mutta jostain syystä olo ei ollut yhtä takkuinen kuin aiemmin - kenties siksi että nyt se toinenkin työnjohtaja on töissä joten saan hoitaa omia hommiani. Mutta oli se pirullinen pari kuukautta!

Armaani oli ostanut minulle kukkia tänään - naistenpäivän kunniaksi... meillä kun on nimittäin tuo Naistenpäivä ihan joka päivä, siihen mallia minua pidetään kuin kukkaa kämmenellä - sillä tiskaamisen punertaneella kämmenellä!

Mutta nyt sohvankulmaan odottamaan että särkylääke alkaa vaikuttamaan... outoa käydä hammaslääkärissä näin illalla... sain muuten 6 lomapäivää myönnetyksi, toukokuulle ja kesäkuulle niitä välipäiviä varten... ehkä sekin vähän piristi.

Punaiset veljekset ovat ulkona, olivat täynnä energiaa kun tulin kotiin, olivat koko illan tietysti sisällä - ja Juuso on niille kiukkuinen, ilmeisesti ovat kiusanneet sitä koko meidän poissaoloajan.

Ericin ja minun pitänee mennä anoppia tapaamaan parin viikon kuluttua Terneuzeniin, ja kyllähän siellä on kiva olla ja sinne on kiva mennä, mutta viime kertoina se oleminen siellä on ollut kuin pahemmankin soopasarjan katselemista kun mummu kiukuttelee ja anoppi leikkii marttyyria... soitimme sitten enolle ja kyselimme että josko hekin ovat tulossa sukujuhlaan, mutta he lähtevätkin taas muutamaksi kuukaudeksi lomalle Montenegroon...niin ne eläkeläiset! Ihan kateeksi käy, sinne kevääseen...!

Narsissit koreissaan muuten kukkivat taasen, unohdin ne niihin koreihin viime keväänä ja oli niissä näköjään vielä elämäntahtoa. Tarvitsee kuvata kunhan joku kamera tässä talossa suostuisi toimimaan!

Facebook on muuten ihan ok, mutta vie ihan liikaa aikaa turhilla applikaatioilla - kissajutut on jee mutta ne kaikki muut, huh! Sieltä löytyi vanhoja tuttujakin, mikä oli tosi kivaa!

Ja täältä Vuodatuksesta saa sitten uusia tuttuja!!! Hauskaa viikkoa teille kaikille, kotiväelle, ystäville, kavereille ja vanhoille ja uusille tutuille!