Bloggers Unite - Blog Action Day

EDIT: unohdin mainita että alla oleva teksti on kopioitua blog action day websitestä, siis en yritä kunniaa itelleni hankkia vaan ihan siks kopsasin että lukijat tietää mistä on kyse ennen kuin klikkaavat banneria sinne websivulle.

 

Blogiteemapäivä (Blog Action Day)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Vuosittain, 15. lokakuuta, blogaajat ympäri maailmaa yhdistävät voimansa tuodakseen jonkin tärkeän asian kaikkien huulille. Vuonna 2007 teemana on ympäristö. Kaikki osallistujat kirjoittavat ympäristöasioista omalla, omaan blogiinsa sopivalla tyylillään. Tavoitteenamme on saada ihmiset pyrkimään keskustelemalla kohti parempaa tulevaisuutta.

Etsimme joukkoihimme kaikenlaisia blogaajia: kaikista kansallisuuksista, kaikenlaisista taustoista ja kaikista aihepiireistä. Osallistuaksesi seuraa näitä ohjeita:

Julkaise kirjoitus 15. lokakuuta
Julkaise blogissasi sinua kiinnostavaan ja blogisi teemaan sopivaan ympäristöaiheeseen liittyvä kirjoitus.

Esimerkiksi, jos blogisi aihepiirinä on raha, voit julkaista vinkkejä rahan säästämiseen ympäristöystävällisten ideoiden avulla. Vastaavasti politiikka-aiheinen blogi voi pohtia ympäristöasioiden painoarvoa poliittisessa päätöksenteossa.

Osallistuvien kirjoitusten ei tarvitse noudattaa tiettyä agendaa vaan riittää, että ne liittyvät asetettuun laajempaan asiakokonaisuuden kirjoittajalle ja tämän lukijakunnalle sopivalla tavalla. Tavoitteenamme ei ole edistää tiettyä näkökulmaa, vaan saada aikaan keskustelua aihepiiristä.

Kirjoita siis samalla tavalla kuin tavallisesti kirjoitat blogiisi, liitä kirjoituksesi ympäristöasioihin ja julkaise se lokakuun 15. päivänä.

Muita vaikutusmahdollisuuksia
Voit osallistua blogiteemapäivään myös lisäämällä teemapäivän mainosbannerin sivuillesi (
http://blogactionday.org/promote) tai lahjoittamalla teemapäivän ansiosi itse valitsemallesi ympäristöjärjestölle.

Rekisteröi blogisi
Pidämme BlogActionDay.org-sivustolla kirjaa tapahtumaan sitoutuneista blogeista, joten olisi hyvä, jos rekisteröisit blogisi osoitteessa
http://blogactionday.org/commit

Tällä hetkellä rekisteröitymislomake on saatavilla vain englanniksi, mutta seuraavassa lyhyt suomennos lomakkeen kentistä:

1 – Blogin nimi

2 – Blogin osoite (URL)

3 – Arvio RSS-tilaajien määrästä (Tätä tietoa ei julkaista vaan sitä käytetään apuna arvioitaessa, kuinka monta lukijaa tapahtuma tulee kaiken kaikkiaan tavoittamaan. Kirjoita kenttään blogisi keskimääräinen lukijamäärä tai viimeisin tilaajamäärä FeedBurnerista tai muusta vastaavasta palvelusta. Jos et tiedä, kuinka moni lukee blogiasi, syötä kenttään "0".)

4 – Sähköpostiosoitteesi (Saat meiltä VAIN kaksi sähköpostiviestiä: Ensimmäisen viestin saat kaksi päivää ennen vuoden 2007 tapahtuman alkamista. Toisessa viestissä, jonka saat elokuussa 2008 kerrotaan ensi vuoden teemapäivästä.)

5 – Viimeisen kentän tarkoituksena on tarkistaa, että olet varmasti ihminen, etkä roskapostirobotti. Syötä kenttään sen yläpuolella näkyvä numero.

Kiitos osallistumisestasi Blogiteemapäivään 2007! Tulevina vuosina saamme toivottavasti koko sivuston käännettyä monille eri kielille

Siinä siis tekemistä maanantaille!!!!