Kamalata kamalata, tiesinhän minä että kiloja on kertynyt, mutta että näin hirveesti on sitten pudotuslistalla, kunhan puoletkin tästä niin oisin aikas tyytyväinen pullukka.

weight.png

Tarttee lähiaikoina paneutua tähän oikein kunnolla, mutta olkoon nyt tässä varoittavana esimerkkinä... eli jos puoli kiloa viikossa, niin tähän menisi aikaa 122 viikkoa, eli 2 vuotta ja 18 viikkoa eli 4 kuukautta, huh huh! No päivä kerrallaan ja väliaikamatoja blogiin niin eiköhän se siitä.

 

Ja Manseraattorin avulla:

Kamalata kamalata, tiesinhän mää että kiloja on kertyny, mutta että näin hirveesti on sitten purotuslistalla, kunhan pualetkin tästä nin ei sempualee oisin näino aikas tyytyväinen pullukka. Kattonnääs tarttee lähiaikoina paneutua tähän oikee kunnolla, mutta olkoo ny kattos ny tässä nääs varoittavana esimerkkinä. .. eli jos ei sempualee puali ei sempualee kiloa viikossa, nin tähän menisi aikaa 122 viikkoa, eli nääs 2 vuatta ja 18 viikkoa kattonnääs eli 4 kuukautta, huh huh! No näino päivä kerrallaa ja väliaikamatoja plokii nin totanoinni eiköhän se siitä.