Hyvää ystävänpäivää teille kaikille, erityisesti äiteelle ja Mikolle, Marikalle perheineen, Pialle, Pirittalle, Tualle, Petralle, Tanjalle, Ninnulle, Suskille, Ipulle, Carmenille, Anitalle, Sannalle, Riitalle ja Hannalle.....Tarjalle ja isälle, Simolle...

Hollannissa on suklaata ja kortteja tarjolla, mutta hollantilaiset eivät "osta" Valentinen päivän ideaa - vielä. Yksi parhaista ystävistäni varautuu joka vuosi viikonloppuun  hotellissa- ja siihen panostetaan sitten kaikki - helyt, kampaajat, uudet gaalaleningit, uudet kengät ja sen viikonlopun he viettävät ihan vain kahdestaan... Idea sinänsä ihan hyvä, satuttiinhan Eric ja minäkin viettämään hermoviikonloppu pari vuotta sitten ystävänpäiväviikonloppuna.

Mutta minä tykkään enemmän siitä Ystävänpäivästä - Alla Hjärtans dag ruotsiksi - kumpikin selvittää enemmän sitä mikä on tärkeätä. Muistaa ystäviä jollaintapaa, vaikkapa kortilla tai puhelulla, tai vaikkapa sitten vain tällä nettimuodolla... kännykkä on rikki ja lankapuhelin on polttanut akkunsa pilalle. Jos ei olisi nettiä niin olisin nyt sit "ystävä"pimennossa.

Nauttikaa kaikki päivästänne parhaimmalla tavalla, oman kullan kainalossa tai ystävien tai perheen parissa - antakaa mielenne täyttyä ystävällisillä ajatuksilla ja tuntekaa minun ajatuksen voimalla lähettämäni hali!