Sain puoli päivää vapaata, kun Ericin isäpuolen 80-vuotispäivää juhlittiin Enschedessä vähän etuajassa. Oikea syntymäpäivä on keskiviikkona, USA:n itsenäisyyspäivänä... Eric haki minut töistä, haettiin mahtava kimppu ruusuja ja liljoja ja gerberoita, kortti ja iso laatikollinen Merci suklaata ja marssittiin ukin tykö Amsterdamin eteläosaan. Voi että tykkäsi!! Aikamme siellä istuttuamme lähdimme sitten autolla Enschedeä kohti, sain jopa torkuttua takapenkillä jonkin aikaa.
Enschedessä sitten oli heti kakkukahvit ja ihania yllätyksiä ukille, kaikkien tyttöjen kuva upeissa kehyksissä. Ja suuta makeaksi tietty. Ja sitten tulikin se yllätys : Heidi oli järjestänyt että pääsemme sairaalaan vauvoja tapaamaan erikoisluvalla.... ja tällä kertaa saimme pitää niitä syleissämmekin. Ja tätiltä valui kyyneleet, ilon kyyneleet ja vähän surunkin, kun ei semmosia omia reppanoita oo meille tullut... Mutta on meillä sydämessä tilaa näille pikkuisille kuten myös kaikille muille veljien ja siskon lapsille, ja meidät adoptoineille ystävien lapsille. Mutta nämä laittavat tätin valuttamaan kyyneleitä hymyn sekaan. 
Sitten tuli seuraava yllätys : ukki halusi ottaa torkut joten minä ja Eric lähdimme sitten Rheineen Saksan puolelle ostoksille. Nyt on jääkaapit täynnä kaalisalaattia, makkaraa ja kassleria, juustoista puhumattakaan. Ja jonkin verran tuli Bacardia, Baileysta ja Freixenettiäkin hankittua kaapin täytteeksi - vaikkei kaapista taida löytyä senttiäkään tyhjää tilaa....
Sitten haimme vaarin Enschedestä taas mukaamme, veimme kotiinsa Amsteramiin ja köröttelimme kotiin. Kissat olivat innoissaan kun saivat haistella vauvojen ja Heidin kisuleitten tuoksuja... ja yllätykset jatkuivat vain, siskolta oli tullut paketti missä Karppaaja-lehti ja ihana valokuvakehys kisuleille.
Juu ja töissä kuulin että pomon pomo sanoi itsensä irti, pomo sai ylennyksen ja ajattelinpa huomenna ottaa puheeksi että jospa luovuttaisi paikkansa minulle niin tulisin elokuussa takaisin töihin. Jos asiakas saa kuulla tällaisesta mahdollisuudesta minun ei muuta työpaikkaa tarvitse edes harkita.
Ja tuli vielä sähköpostia isolta pomolta ja finanssipäälliköltä - kivan bonuksen minulle antavat heinäkuussa siitä syystä että transitio meiltä Edinburghiin sujui niinkin hyvin kuin sujui  - ja asiakkaan erittäin pontevan kiitoksen vuoksi jossa mainittiin että ilman minua he olisivat nyt lirissä....
Nyt suunnittelemaan kesälomaa, menen huomenna autolla töihin, keskiviikkona varmaankin tapaamaan enoa ja tätiä ja tädin sukua Australiasta Amsterdamiin, torstaina osaston päättäjäisjuhlat ja perjantaina laitetaan ovi kiinni. Ja lauantaina judoturnajaisiin aamulla, sitten uima-altaalle, sitten harrastelemaan käden askareita, grillaamaan ja katselemaan "tyttö-filmiä" - ystävät tekevät kaikkensa etten masennu työttömyyteen.... Sunnuntaina sitten takaisin Enschedeen vauvoille viemään lisätuliaisia ja syöttötyynyn sisustyynyt ja tyynynpäällisen sairaalalle, saavat itse hankkia täyttörouheet.
Sitten alkaakin siivous ja makuuhuoneremontti - juu ja meille on sit hankittu lasten leikkikehikko kuulemma... tarttee ilmeisesti tehdä tilaa, mutta siihen menee vielä viikkoja ellei kuukausiakin ennen kuin sitä tarvitaan.
Että taitaapi olla kiirusta! Ei pääse ainakaan vapaa-aikaan kyllästymään, kivaa!!!!!