1.12.2008 eli ENSIMMÄINEN LUUKKU

Lumikide laittoi ensimmäisen päivän pakettiin myös kirjeen ja sanoi että paperi pitää säästä tulevaan... ja mitä ihanaa sieltä paljastuikaan!

2108522.jpg
Ihana vanhanaikainen oikea joulukalenteri! Kimalteet ja kaikki ja enkeleitä täynnä! En meinannut raaskia sitä ottaa muovista ulos lainkaan, mutta sitten lapsuusajan uteliaisuus muistutti olemassaolostaan ja oli ihan pakko avata ensimmäinen luukku!
2108527.jpg

Lumikide, jos lähettämässäsi paketissa olisi ollut vain yksi paketti sisällä ja sen sisällä olisi ollut tämä joulukalenteri, olisin sinulle ikuisesti kiitollinen! Ja nyt tiedän että paketissa on vielä 23 pakettia jäljellä... luulenpa että tästä tulee paras joulukalenteri ikinä! (Siis vaikka mitä olet paketteihin piilottanut ja vaikka kuinka niitä hypelöin ja yritän arvuutella ja haistelen ja ravistelen ja hymysuin istun ja muistelen lapsuuteni joulukalentereita, tätä ensimmäistä ei voita mikään!)

Nyt sitten nukkumaan, huomenna on varmaankin työpäivä jos tuo käsi antaa periksi.... herätys ainakin on aikaisin aamulla.