Työpäivä oli kiireinen ja tuntuu kuin tekemättömien töiden lista vain kasvaisi päivä päivältä, ja niin se kyllä taitaa tehdäkin. No jäähän kolleegalle sitten hommia mun lomani ajaksi, yleensä se on toisinpäin!

Ericillä alkoi loma jo tänään, aamuvuorosta pääsi aikaisin pois ja isänsä lähti Amsterdamiin vasta kl 15. Matkalaukut odottavat alakerrassa jotta täytämme ne tuliaisilla ja omilla matkatavaroillamme ja taitaa olla tämä ilta kuten huominenkin aherrusta ja puuskutusta täynnä.

Huomenna pitäisi vielä ehtiä Haagiinkin kunhan he tarkistavat diplomaattipostin siellä suurlähetystössä, muuten tarttee järkätä pikapassi eikä viittis näin matkan kynnyksellä sellaiseen rahoja tuhlata. Harmittaa vain kun kaikki jää aina niin viimetippaan.

Jouluvaloja ei ole vieläkään ikkunoissa kauheeta! No Hollannissa ei jouluvaloja kotien ikkunoilla näe ennen kuin pari viikkoa ennen joulua eli touhuan sitten kun tulemme takaisin kotiin. Ei tunnu minun joulultani tämä vaikka niin kovasti sitä odotankin, lieneeköhän syynä se kun me kumpikin joudutaan töihin jouluna...

Toivottavasti siellä Nokialla on epidemia hellittänyt. Jenkeistä muistan kuinka karseeta se oli juoda sitä kloorilta haisevaa vettä ja vaikka Perrieriä tilasi ravintolassa niin jääkuutiot pilasivat sitten senkin nautinnon. Mutta parempi sekin kuin sairastua.... onneksi mulle maittaa se kaljakin silloin tällöin vaikka ei siitä kyllä kahvivedeksi ole, khi hi hi!

Se siitä tällä erää, saas nähdä kerkiänkö päivittämään lisää, nyt tarttee alkaa tarkisteleen lähtö-ja tuloaikoja ja alkaa ruoanlaittoon ja pakkailemaan. Talviterveisiä, kuulin että siellä Pohjoisessa on lunta!