Osa 1.

Kaikki maistuu! Joko hyvälle, pahalle tai ihan hirveen karmeen kamalalle! Makea on makeaakin makeampaa, suklaa äklöttää parin palan jälkeen (ellei ole Lontoonrae Fazeria, jossa tulee suolaisuus esille) suola on suolaisempaa, mausteita joita heiti roppakaupalla ennen ei tarvita kuin hyppysellinen, sambal oelekin käyttö muuttui 2 rkl/annos 1 rkl/10 annosta. Porkkana maistuu makealta, broccoli ja kukkakaali namnam... vaalea leipä ei maistu muulle kuin hiivalle ja vesi tarvitsee suodattaa! Ja ikävä kyllä, kalja maistuu karmealta! Saunassa menettelee jääkylmä Amstelin laiha vaihtoehto, 3.5% mutta vain jääkylmänä. Entiset suosikit ovat jääneet "Älä osta" listalle!

Sipsit maistuu, pähkinät jonkin verran, mutta suola tökkii. Keksit menee ja sanotaan nyt rehellisesti että kaikki maistuu! Johan sen näkee vyötärön ympäryysmitan kasvamisestakin! Että silleen... enkä minä näistä viimeisestä 10 kilosta mitkä tuli tupakoinnin lopettamisen takia eroon halua, vaan niistä 30 sitä ennen tulleesta!

Ja tupakointi piti suun tietysti huonossa kunnossa, aina haisi henki tupakalta. Nyt kun ei tupakoi,niin henki haisee pahalta! Tupakoinnin aiheuttama ienten muuttuminen pahenee ja ientulehdus pahenee päivä päivältä. Edessä onkin vuoden hoito ennen kuin hammaslääkäri kertoo meneekö tekareitten puolelle vai ei! Jospa mulle joku ois kertonut silloin 30 vuotta sitten että tupakoinnin takia joutuis harkitseen hammasimplantaatteja tai tekareita niin en ois moiseen myrkkyyn ikinä koskenut!

Ja sit se viimeinen syy tälle päivälle... suuntaan ja toiseenkin. Ei oo kiva ryypätä kun viina maistuu niin pahalle ettei saa humalaa... ja toisaalta ei viitsi itseänsä kovin pahalle humalallekaan altistaa ettei vahingossa revi tupakkaa naapurin taskusta!

Ei vaan, leikki leikkinä, elämäni paras päätös sen jälkeen kun tapasin Ericin ja muutin tänne Hollantiin!