Huomasinpa yllätyksekseni että päivitykseni ovat tapahtuneet vain sunnuntaisin. Näin olkoon, parempi edes kerran viikossa!

Sain eilen paketin Suomeen valmiiksi ja kun vihdoin pääsin postille, niin olin 2 minuuttia myöhässä! Enhän minä tajunnut että säästääkseen kuluissa bussilaitos on vähentänyt vuoroja, eli lauantaisin vain puolen tunnin välein eikä joka vartti kuten ennen... Maanantaina Eric saa sitten olla postipoikana. Siihen mennessä on varmaan toinenkin paketti valmis.

Joulukortitkin tuli kirjoitettua ja Banoffee cake niminen toffeekakku tuli tehtyä, odotan että entinen kolleega tulee hakemaan siitä puolet - ja jos se oikein hyvin onnistui, väsään toisen huomiseksi konttorille.

Ensi viikko tulee olemaan tähänastisista kiireisin mitä minun työelämääni tulee. 10 eri edustajaa asiakkaan puolelta, uuden tukipalvelun avaaminen 24/7 toimintaan, asiakkaan rekisteröintiohjelman päivitys ja koulutus, erään maan asiakkaiden valitusten vuoksi palaveri jotta löydetään yhteinen sävel - niin juu ja minun asiakaskontaktini vaihtuminen itävaltalaiseen herraan... huh huh saa nähdä selviääkö tästä hengissä, iski vielä perkuleen menkat tähän päälle!

Ei oo tietoo tuleeko talvi vai kesä, eilen oli 15 astetta lämmintä! Pilvistä on nytkin, mutta taitaa olla alle kymmenen astetta nyt.

Ensi viikolla piti mennä kälyn tykö juhliin, mutta Eric soitti eilen ja sanoi suoraan ettei meitä haluta tulla sinne kun aina suvun juhlat menevät pilalle jonkun heittäytyessä marttyyriksi. Menemme sen sijaan joulumarkkinoille Rotterdamiin. Tarvitsee tilata joulukinkku sieltä ja hakea kaikki joululaatikot, on niin lyhyt joulu ja niin vähän lomaa meikäläisellä että en kyllä tänä vuonna aikaani tuhlaa ja mieltäni pahoita tämän maan vetisillä sianlihoilla!

Sunnuntaita!!!!!