Kuten Lumikide sanoo, kun tulee lunta niin enkelit leikkivät tyynysotaa, täällä on nyt aikas melkoinen tyynysota menossa! Ihana oli herätä kun maa oli lumen peitossa!

Lento meni ihan ok eilen, mitä nyt aluksi luultiin että se peruuntuisi jonkun koneesta puuttuvan osan takia, mutta eihän meillä nyt todellakaan niin huonoa onnea voinut olla!

Äitee ja Pia olivat vastassa ja maa oli musta... Lempäälässä sitten saunottiin ja nukuttiin - juu ja meitä oli vastassa sellainen kiinalainen harjakoira... en ole vieläkään selvinnyt shokistani :-D kylässä se vain oli mutta lamppukoira! Lampunharjakoira! Ei vaan siis ihan söpöhän se oli, mutta kyllä minä kissat ensin otan!

Tänään mennään Idikseen ja suunnitellaan loppulomaa... minä menen aamukahville ja ihailemaan luminietoksia - ja pukemaan lämmintä päälle!

Mahtavaa joulunodotusta kaikille!!!!!

 

P.S. Ja jäi sitten kymppitonnin bongaajakin mainitsematta, kun ei ollut kukaan jättänyt kommenttia (ellei se löydy kotipostista eiliselle päivälle) ja minä olin 10029... eli seuraava bongaus sitten jos vaikka tällä kertaa onnistuis olis sitten numero 10101!!!!!!!!!!!!