Selkä ja polvet eivät anna istua tietsikan äärellä. Liikun sen minkä pystyn puutarhassani. Hankimme keinunkin jotta minun on helpompi istuutua alas. Siinä se on ihan ulko-oven vieressä. 

Ötökät pilasivat tomaatt-i, chili- ja melonisadot. Perunanvarret ovat hävinneet parempiin suihin. Muurahaispesiä nousee ylös vähän väliä... omenapuut ovat niin täynnä omenia että oksat laahaavat maata. Muutama matto on pesty painepesurilla uuden vanhanaikaisen kuivaustelineen päällä. Pihamökki on maalattu sisältä valkoiseksi. Nyt vain miettimään mitä siitä tekemään. Kirppistavaroille ajattelin väliaikaisesti. 

Kyläjuhlat tuli ja meni ja seuraavia jo odotetaan. Meidän naapuruston playback-esiintyminen oli ehdottomasti kohokohta ja minun pihakoristeilla järjestyi myös meidän naapurustolle kakkossija kylän parhaasta koristelusta. 

Paino kohoaa kesäruokien ja -juomien myötä mutta onneksi on taas hieman hallinnassa. 14 kuukautta täällä ja 14 kiloa lisäpainoa kertynyt.

Kissat voivat hyvin, aamuisin oli kylpyhuoneen lattialla joko kuolleita lintuja tai päästäisiä... Nykyään kylpyhuoneen ovi on hakasellakin kiinni niin korkealla ettei meidän Houdini (Viivitaavi) pysty niin ylös hyppäämään.

Keittiöremppa on nyt suunniteltu ja tarjouksia haellaan. 

Televisioonkin päästään marraskuussa. Siitä silloin enemmän. Sitä ennen minusta tuskin mitään täällä kuuluu. Hyvää kesänjatkoa lukijoilleni.