Voi äly! Hain tänään lasini ja minusta tuli puolisokea joka pystyy lukemaan! Kestää kuulemma viikon ennen kuin silmät sopeutuvat uusiin laseihin ja maailma vähän vaappuu toistaiseksi. Pystyn kuitenkin lukemaan ilman että käsilläni työnnän kirjaa kauemmaksi ja kauemmaksi itsestäni kunnen kädet eivät enää riitä.
Ensi viikolla saan uudet piilolinssit, ne joita testasin olivat liian kuivat. Ja samalla vaihdatan näihin laseihin uudet "nenätyynyt" vai miksi niitä muovinkappaleita nimitetään jotka lepäävät nenän varrella, nämä ovat kovaa muovia ja nenän varressa on jo jäljet.
Kävin myös askarteluliikkeessä ostamassa pikkujuttuja ompeluun,jos vaikka innostuisin itselleni Burdan malleilla ompelemaan kesämekon.
Hiukset pitää värjätä ja testata sitten uusia lämpörulliani! Juu, 45 on nyt rikki ja minä huomasin että pitää alkaa pitämään ulkonäöstä hieman enemmän huolta.
Juu ja kamalaa, kamalaa, karviaismarjapensaasta häipyi kaikki lehdet vuorokaudessa ja kun sitä aloin sitten tarkemmin katsomaan, niin koko puska oli vihreiden toukkien peitossa. Mutta minullapas on Mäntysuopaa!
Painepulloon mäntysuopaliuosta ja karviaismarjapuska suihkutukseen. Toukat putosivat sinne puskien juurelle ja siellä näyttävät olevan vieläkin. Kamalia vihreitä ötököitä, ja mistä pirusta ne oikein olivat ilmestyneet??? Eli minä olen nyt sitten massamurhaaja enkä kadu yhtään! Karviaismarjapuskat ovat 3 vuotta vanhoja ja ensimmäistä kertaa saisin niistä marjoja tänä vuonna mutta nyt kun ne ovat lehdettömiä niin aurinko tulee polttamaan marjat kuoliaiksi ennen kuin ne kypsyvät, ne ovat jo niin mukavia raakileita että!
Illalliseksi tein pippuripihviä ja pikkuperunoita, ja odotan jo pääsyä sänkyyn jotta saan testata lasit lukemalla kirjaani loppuun.
Että sellainen tarina tänään... Ai niin, terapeutti naksautti 5 nikamaa ja uusi aika on maanantai-iltana, ei tartte ottaa sairaspäivää kun se on lomapäivä.