Jos se joku on sukulaiseni tai ystäväni, niin jätähän viesti äänimerkin jälkeen. Ei kai se mitään haittaa millä kielellä se viesti siellä kännykän Voicemailissä on, piippauksen jälkeen voi aina sanoa muutaman sanan tai sit lähettää tekstarin.

Kolmena viime päivänä, melkein sanoisin että kolmena viime yönä, on kännykkä soinut. Ja ennen kuin minä sen tästä talosta löydän niin jo on soitto loppunut ja kännykässä on missattu puhelu tuntemattomasta numerosta. Tuskimpa tuo on mikään puhelinmyyjä ollut, ei niiden tarvitse enää lauantai-iltana 9 aikoihin soitella...

Että silleen tän päivän urputukset! Tulin juuri kylvystä ja taas oli vaikeuksia päästä sieltä ammeen pohjalta ylös vaikken tällä kertaa edes mitään kylpyöljyjä käyttänytkään, mutta sain sitten vasemman jalan käännettyä alleni ja siitä ponnistin ylös. Meillä on sellainen "sisäänmuurattu! amme jossa ei ole ajateltu näin lyhyttä ihmistä lainkaan, se hantaaki on siellä jossain yläilmoissa enkä saa siitä sellaista otetta että sen avulla saisin itseni nostettua sieltä ammeen pohjalta... kun se amme on siellä kaakeleiden sisällä niin siihen ulkopuolelle ei ole tehty mitään reunaa jonka ympärille sais sormensa puristettua... se vie kylpemiseltä ilon kun koko ajan on varuillaan että pääseekö ammeesta omin voimin pois vai ei.

Itseäni kuivatellessa kuulin sitten kuinka kissat tappelivat etupihalla - Bossie mustan kollin kanssa, Pumpuli kävi ajoittain kuulemma tarkistamassa tilannetta ja esti kulmakunnan kamalan punavalkoisen kollin puuttumasta tilanteeseen. Ericin lähetin ulos kissoja hakemaan, turhaan. Itse sitten taskulampun kanssa, pyyhe kierrettynä hiusten ympärille ja kylpytakin helmat liehuen juoksin kissojen perässä kunnes sain omat kissat kotiin... ne oli sen näköisiä kuin olisivat olleet kettuja kanatarhassa, karvatuppoja lenteli ja kun Bossieta silittelin niin sain käteni täyteen verta... yritän nyt sitten tarkemmin katsoa että oliko se Bossien vai sen toisen kissan verta... hyvä meidän kollit!!!! Ne pitää kunnon kurin kulmakunnassa, paha vaan että ne on vieläkin pahalla päällä ja haastavat nyt riitaa Juuson kanssa - tai Juuso niiden kanssa.

Että silleen.