Kävin tänään fysioterapiassa - tämä oli siis vasta keskustelu tulevasta.

Sanoi että ei voi mitään tehdä ongelman poistamiseksi vain lihaksien tasapainon lisäämiseksi tulen sitten tekemään eri harjoituksia jatkossa. Kun hieman valitin lääkäristä niin terapeutti totesi että tämänpäivän lääkärit ovat kuin asiakaspalvelun työntekijöitä - he vain ohjaavat asiakkaita toisiin toimipisteisiin - mitä väliä tuotteella kunhan vain oikeata käsikirjoitusta noudatetaan.. no se siitä ja sen kestävyydestä

Terapeutin mukaan tein oikean päätöksen kun lopetin niiden lihastenrentouttajien syömisen, ne veltostuttavat sitten nekin lihakset mitä tarvitaan pään pitämiseen pystyssä.

Pitkä terapia edessä ja ilmeisesti, mitä todennäköisimmin vielä jonain päivänä leikkaus, ei hymyilytä yhtään.

Ja arvatkaapas mitä rakas pomoni sanoi kun kerroin hänelle silleen kuivasti vain yksityiskohdat... "No hyvä ettei se ole mikään vakava juttu"

Eihän se mikään vakava juttu olekaan niin kauan kun en tee mitään äkkinäistä liikettä kuten aivasta tai yskäise tai istu autossa jonka perään ajetaan... tai heilauta hiuksiani suihkun jälkeen tai istu tietokoneen äärellä varttia pidempään...

Tässä samassa anteeksipyynnöt kaikille hyville ystävilleni joista varmaan on tulossa ex-ystäviä vain siksi että en pidä yhteyttä vaikka he ovat aina olleet siellä minua varten. Olen unohtanut syntymäpäiviä ja pääsiäisiä ja vaikka mitä ja sitten vajoan vain syvemmälle ystävyysmasennukseen... pyydän jo etukäteen anteeksi tuleviakin unohduksia - aikaa ei tunnu olevan muuta kuin jossitteluun ja töihin - mutta eiköhän se tästä kun aurinko alkaa paistamaan ja saan vielä muutaman asian järjestykseen työpaikan puolella. Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato ja kuoli varmaankin meidän takapihalla... mutta uskokaa vaan, en minä ole teitä unohtanut, päinvastoin, ajattelen useinkin ja kiitän kaikkia niitä jotka jaksavat minuun pitää yhteyttä! Vahinko vain että kun vihdoin viimein olen erossa päivän stressistä ja minulla olisi aikaa soittaa niin on jo yli keskiyön eikä silloin enää halua ketään häiritä.

Keskiviikkoa!