No nyt on hiljaista - ja tyhjää - ja jopa kissat on ihan ihmeissään, juoksevat yläkertaan ja tulevat takaisin alakertaan ihmettelemään että mihis ne ihmiset katos!

Odottelin lentokentällä kunnes Helsingin lento lähti, Pia joutui turvatarkastuksessa ottaan saappaatkin pois! Ja sit eksyin tietysti siellä lentokentällä jo ostoksille - ja kotimatkalla kävin Ikeassa... onneksi ostin töihin jotain ja kotiin vain alennusmyynnistä, muuten ois tullut konkurssi. Juu ja ostin ruotsalaista jouluglögiä, nam nam nam... pikkujouluun taitaa olla 6 viikkoa aikaa, mutta onhan se hyvä varautua!

Lento oli kuulemma mennyt hyvin, äitee (minun äiti siis) haki ne kentältä ja ovat nyt matkalla kotiin. On ollut velipojallani ikävä perhettään! No se nyt ei mikään kumma oo, ne on olleet täältä pois vasta muutaman tunnin ja on ikävä! No 9 viikkoa ja ollaan matkalla Suomeen! Nyt vaakatasoon sohvalle odottamaan Ericin soittoa että lähden hakemaan hänet töistä. Armaani on varmasti valmis unten maille kun kotiin pääsee, kun ei ole saanu laiskotella kuten normaalista! Hih hih, tuntuu ne valvotut tunnit omassakin kropassa :)

Kiitos käynnistä, Pia&Piritta!! Tulkaa pian uudelleen!