Perjantai-iltana toi kuriiri kirjeen jossa mainittiin että olivat yrittäneet minua kiinni sairaalasta varmistuksen vuoksi. Kuriiri tuli 19.15 ja käsky soittaa heti ei oikein ollut tuottelias - puhelinvastaaja sanoi että maanantaista perjantaihin 9.30-16.00!!!

Ja myös oli viesti että olivat jättäneet viestin vastaajaan - ei ollut kun tarkistin heti!

Eric yritti useamman kerran viikonlopun aikana soittaa sitten päätimme että tänään sitten soitamme 9.30 ja menemme sinne kl 11:ksi mutta suihkussa ollessani n kl 9 soi puhelin ja siellä kiukkuinen täti kyseli Ericiltä että miksemme ota yhteyttä! Ovat kuulemma auki 8.30 - Eric yritti soittaa 8.58 ja vielä oli vastaaja päällä.... No Eric sitten selvittelee asioita siellä sairaalassa.

Päivän tai pahimmassa tapauksessa 2 päivän hoitoa varten pitää ottaa oma pyjama ja aamutakki ja alusvaatteet mukaan, löysin onnekseni ison pitkän t-paidan ja silkkitakkini, en todellakaan kulje siellä saunatakki päälläni, hihhiii!

Yö meni jännittäessä, viikonlopun aikana tuli suolan ja stressin vuoksi taas kiloja puntarille, kaikki mistä on päässyt eroon viimeisen 3 viikon aikana - onneksi tähän aamuun oli pari kiloa hävinnyt ilmaan joten olen alle sen leikkausrajan!

Aamukuudelta heräsin ensimmäisen kerran ja entiseltä asiakaskontaktilta, nykyiseltä ystävältä tuli teksiviestikin missä toivotti onnea, se lämmitti!! Kiitos Petra!

Nyt tässä istun valmiina, kassi pakattuna, otin virkkauksetkin mukaan ja tärisen! Onneksi nuo verenpainelääkkeet todellakin auttavat, ei ole sydän kurkussa koko aikaa.

Tarvitsee myös soittaa lääkärille uudestaan, tuo kantapää ei anna kävellä, lieneekö kihtiä, kun verenpainelääkkeet ovat sitä pahentaneet. Lekuri sanoi vaan että toisenlaiset kengät ja laihduta, eikä ottanut kuuleviin korviinsakaan kun sanoin että se on kosketusarka jopa vaakatasossa. Nyt tulen sitten raputkin alas takaperin, selkä edellä kun ei anna kantapää ottaa painoa sille venytysasennossa. 

Hypokondrikkoa minusta ei ole tullut vaikka nyt vaan sairauksista valitankin - on se hyvä kun on saanut 46 vuotta olla aivan terve!!!! 

Aurinkoista viikkoa kaikille, meillä Hollannissa on pilvistä ja tuulista mutta meillä itsellä on aurinkoista!!! Tiätty! Äiteelle kovasti tsemppiä!