Nyt on vihdoin saatu kaikki tarvittava saunan hoitoon, Supi-laudesuojat ja saunasuojat, lattiapetsit (liukastumaton) varastohyllyt ja vielä perkoleumia terassinsuojausta varten. Osa terassin katosta jäi suojaamatta kun perkoleum loppui kesken.

Tänään herättiin ajoissa, mentiin eilen jo puoli kymmeneltä nukkumaan, minä tietysti luin Harry Potteria tunnin verran ennenkuin simahdin mutta olin hereillä jo kl 8 tänään. Sitten seurasikin suururakka, mentiin kaikki meidän CDt läpi, kaikki oikeisiin kuoriinsa ja itsepoltetut kanssa, ja sitten kaikki aakkosjärjestykseen, hollantilaiset, saksalaiset, suomalaiset, ruotsalaiset, joulumusa, new age musa erikseen ja kokoelmat erikseen, ja kaikki muut paitsi itse poltetut mahtuivat meidän cd-kaappiin. Mutta urakka vei 4 tuntia!

Tänään on lauantai ja saunapäivä eli mua ei saa koneelta sitten tän jälkeen kiinni. Huomenna on saunan kunnostuspäivä jos sitä niin voi kutsua ja Ericin isä tulee kylään. Mun on ommeltava sille tuolinsuojukset sitä ennen eli saunakaljat saa jäädä kahteen tänäkin iltana. Ensi viikkoon!!!