2128374.jpg
Kun kamera ei vieläkään toimi niin pitää sitten vaan kertoa mitä ihanaa löytyikään neljännestä, viidennestä, kuudennesta ja seitsemännestä paketista!

Neljännessä paketissa oli iiiiiiiihhhhhaaaaannnnnnaaaaaa pinkki kynä joulukorttien kirjoitukseen, suurkiitos, se sopii niin hyvin käteen ja kirjoittaa kuin unelma!

Viidennessä oli niinirusetteja - ja minun lempiväreilläni. Ne löytävät paikkansa vielä tämän vuoden joulukranssista.

Kuudennessa oli aivan iki-ihana sinivalkoinen pannunalusta - se näyttää 4ltä purjeveneeltä. Olen aina kaivannut pannunalustaa jonka voisi antaa olla pöydällä koko ajan, ja nyt se minulle sitten joulukalenterissa lähetettiin, kiitos Lumikide!

Seitsemännessä oli iso musta tähti hopeakoristelulla, saan sinne sisälle lampun ja saan sen koristamaan vierashuoneen ikkunaa. Mutta itse pakettikin taitaa olla osa lahjaa, kun se tähti oli kiedottu samanlaisiin vaaleanpunaisiin silkkipapereihin kuin ensimmäisen päivän pakettikin.... mitähän Lumikiteellä on mielessä? Uteliaisuus kasvaa päivä päivältä!

Joka päivä olen avannut luukun siitä oikeasta joulukalenterista ja siirryn aina hetkeksi lapsuuteen...

Eilen tein kinkkukiusauksen - joka oli sitten niin vetinen että ruokailu siirtyi tälle päivälle kun nesteet olivat kunnolla vetäytyneet perunoihin. Meillä syötiin cocktailtikuista savumakkaraa juuston ja viinirypäleiden kera ja huuhdeltiin samppanjalla alas. Sitten syötiin ketsuppisipsejä ja huuhdeltiin glögillä ja oluella... tänään on löhötty! Ja tottakai Finlandiaa kuunneltiin ja tämä päivä onkin sitten mennyt netistä linnan juhlista lukien.

Käytiin saunassakin tänään, laitoin sinne punaisen jouluvalon ja mökki on nyt ihanan joulutuvan tuntuinen, ei siellä vielä ole koristeita, kun vein kaikkin ns. ylimääräisen joulukoristeet töihin kun oli perjantaina osaston pikkujoulu - joulupaketissa (kävin torstaina jouluostoksilla työnjohtajan avulla) oli iso kolmisydäminen valkoinen kynttilä, sille alusta, joulupyyhe, pipareita ja glögiä. Ja Sinterklaasin suklaakirjain tietty! Ja After Eight joulupukkeja... masensi vaan kun porukat eivät olleetkaan valmistaneet jouluruokia, tuntui vähän turhauttavalta kun minun ostamani juomiset ja syömiset meni 20 suuhun niin etten saanut mitään itse. Heti lahjojen jaon jälkeen kaikki lähtivät omille tahoilleen, minäkin ehdin viimeiseen pikajunaan, tulin kotiin tuntia aiemmin kuin suunnittelin, otin asemalta taksin kun jalkoja särki, ja kun Eric tuli iltavuorosta menimme suoraan yläkertaan, laitettiin Baantjer päälle ja alettiin kuorsaamaan... vaikka olinkin suunnitellut glögi-iltaa ja Sinterklaas juhlistamista kotonakin...ja uni maittoi!

Lauantai meni siivotessa ja jouluvalojen kanssa, tänä vuonna laitoin joulutalot ikkunalle, on sitten jonomainen kylä, ja jouluseimi rasitti sormia kun valoja testatessa kaikki oli ok, ja sitten kun se oli saanut työnnettyä niihin patsaisiin niin meni valot pimeiksi... pari lamppua jouduttiin vaihtamaan. 

Eipä tässä tällä kertaa enempää, toivottavasti kaikilla oli mukava toinen adventti!