Aamulla kun Eric tuli töistä yövuorostaan niin lähdimme saman tien Zandvoortiin, se on 9 km pituinen hiekkaranta rannikolla, viistosti kaakkoon Lontoosta... eli siis suolaista vettä. Olimme perillä noin kl 9 aikoihin ja valitsimme sitten itsellemme sellaisen mukavahkon paikan - en kyllä tiennyt että hiekka voisi olla niinkin kovaa kun yritimme löytää unipaikat - ja levittäydyimme siihen sitten kylmälaukkujen ja kylmäkassien kanssa - aurinkovoiteet pintaan ja koittamaan varpaalla vettä...

Yllätys yllätys, merivesi olikin ihan uimalämmintä, varmasti pitkälti yli 20 ja siellä sitten jaksettiin polskutella useampaan kertaan, jopa Eric uskaltautui mereen Hannan ja mun kanssani. 

Kotiin lähdettiin kl 3 iltapäivällä, ihoa vähän kihelmöi, kotona suoraan altaaseen - 26 astetta! ja saunaan, Eric meni  yläkertaan nukkumaan noin 7 aikaan illalla, mutta taitaa vieläkin kärsiä unettomuudesta, meillä on nimittäin vieläkin 27 varjossa takapihalla ja 26 sisällä huolimatta neljästä tuulettimesta.

Huomenna mennään uudestaan, eli aikainen herätys, jätetään kylmälaukut ja picknickit kotiin, vuokrataan sieltä rantatuolit ja ostetaan juomamme kylmänä ja käydään rantakahviloissa jos tulee nälkä. Kenties jopa annamme nahkan kärventyä!

Illalla sitten on pronssipeli, ajattelimme katsella sen puutarhassa ja sunnuntaina Ericin isä haluaisi meidät sinne finaalia katsomaan. Ericin isällä on etelä-olohuone ja luvassa 33 astetta poutaa, eli sisälämpötila on noin 45 astetta, voinee olla että juhlimme sitten toivomaamme Hollannin kultaa täällä kotona sen sijaan, maanantai kun on sitten taas työpäivä. 

Tästä taitaa tulla ihana kesä!!!! ainakin jos on säätiedotuksiin luottamista.

Nauttikaa te muutkin, vaikkapa varjosta ja maakellarista jos sellaisia tarvitaan vilvoitteluun, ruskettukaa varovasti ja tykätkää toisistanne!!!