Pääruoaksi oli lanttulaatikkoa, porkkanalaatikkoa, maksalaatikkoa, kalkkunarullaa, porsaanfilerulla ja pussissa itse savustettua porsaanfilettä, kalkkunarulla omenakastikkeella, porsaanfilerulla karpalokastikkeella ja porsaanfile vaan paistinliemien kera - niin ja tietty herneitä ja luumuja ja rosollia cremefraiche kastikkeella kun ei täällä oo smetanaa.

Janssonin kiusaus on vielä uunissa, pelkkä ajatuskin syömisetä tekee pahaa. Ylihuomenna huutaa aivot ja vatsa salaattia ihan taatusti.

Välillä otettiin jopa Irish Coffeet kun alkoi ruoka ramaisemaan niin rankasti. Meinasimme lähteä iltakävelylle mutta Expedition Robinsonin finaali tulee televisiosta, ja Ericin kolleega on siellä toistaiseksi 5 viimeisen joukossa.

Sauna on vieläkin lämpimänä ja luulen meneväni vielä lämmittelemään ja lihaksia venyttelemään ennen nukkumaan menoa.

Että sellainen se jouluaatto näin ruokapuolelta, Pumpuli ja Bossie sekä Juuso tietysti saivat paljon possunlihaa ja katkarapuja eli koko poppoo ruokittu ja Eric on jo laittanut tiskit likoomaan. En ois uskonut että joskus vielä on vatsa niin täynnä ettei sinne mahdu edes kirsikkakohvehtia!