Lauantai - Ericillä oli hassu yövuoro eilen - 20-04 eli herättiin jo 11 aikoihin. Laitettiin sit painepesuri hommiin. Meidän kumilaatat (uima-altaan alla aina kesäisin) lähtevät kaksosten leikkimökin alle. Onhan niitä 9 neliötä. Ne vaan piti pestä ettei kanneta kauheasti hiekkaa autoon. Ensi viikolla mennään taas Saksaan niitä viemään. Saunottiinkin ja pestiin kaikki muovijutut takapihalla, ämpärit, vadit, roskikset.... ja pari karvamattoa! Ai kun mäntysuopa tuoksuu hyvältä!

Velipoika on saanut Autoliitolta hopeisen kunniamerkin. Olen niin ylpeä hänestä!!!! Vaikka meillä olisi muita erimielisyyksiä, niin jos joku kysyy minulta esimerkillistä oman firman pyörittäjää, hänen nimensä on ensimmäisenä listalla! 

Saunottiin, nyt on kala-katkis-pata uunissa. Viikko mehukuuria takana, maanantaina alkaa uudelleen. Kuuntelen Södertäljen Suomi-radiota http://radiosuomi.se kuten joka lauantai ja keskiviikko ja nautin "kesästä" - perhe on ilmoittanut odottavansa suurella mielenkiinnolla millainen talo heille on juhannuksena "vuokrattu" hihihihihi! Kolme viikkoa vielä ja sitten me nuohotaan nurkkia!

Ja siskonpoika ilmoitti eilen tulevansa kihlattunsa kanssa viikoksi kesäkuun alussa. Muuttoapua!!!!!! Ihanaa, todella ihanaa nähdä heitä!

Ei tässä muuta, odottelen ruoan valmistumista ja kippaamme lonkerolla!